The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Site Loading is progressively becoming a burden

View previous topic View next topic Go down

In progress Site Loading is progressively becoming a burden

Post by pottersbrother on August 13th 2011, 3:18 pm

The Loading tab indicator runs FOR-EVER when loading my fourm. No matter where I attempt to view it.

I also have notice this because certain members are having a hard time loading the pages. As for me it loads well, but the indicator on the tab runs on & on & on . . .

Anyone else noticing this problem?

pottersbrother
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site Loading is progressively becoming a burden

Post by Vlajki on August 13th 2011, 3:44 pm

Your forum URL?

Vlajki
Forumember

Male Posts : 724
Reputation : 359
Language : Serbian & English
Location : Serbia

Back to top Go down

In progress Here you go . . .

Post by pottersbrother on August 13th 2011, 4:44 pm


pottersbrother
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site Loading is progressively becoming a burden

Post by MrMario on August 13th 2011, 7:24 pm

Not seeing a problem. Could you your internet speed.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

In progress with that . . .

Post by pottersbrother on August 13th 2011, 7:32 pm

Even from work w/ Comcast Business Class internet I have the same prob. Co-workers that attempt to connect from their homes have the same problem.

Now, the common denominator between us is Comcast, but we all have diff classes as-well.

As for loading the page, it loads fine for me, quick as fire . . . but the loading emblem in the internet tab just continues to go in circles. Never stops.

One on my members Complaint is struggling to load pages, and I was wondering if this could be a clue as to the reason Question

pottersbrother
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site Loading is progressively becoming a burden

Post by lovebites on August 14th 2011, 8:17 pm

I dont have any problems with the site loading.

lovebites
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : Hungarian

Back to top Go down

In progress Yeah no probs w/that . . . but . . .

Post by pottersbrother on August 15th 2011, 4:31 am

When you load the page, does the indicator in the internet tab run in circles?

I load the page w/ no probs myself, but, the indicator in the tab continues to show a laoding status . . .

Does anyone else exp this? I'm running Internet Explorer 9.

pottersbrother
New Member

Posts : 6
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Site Loading is progressively becoming a burden

Post by SLGray on August 15th 2011, 8:53 am

No. When I tried it IE, it load fine and the tab thing stop moving.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum