The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Posting Problem?

View previous topic View next topic Go down

In progress Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 14th 2011, 5:55 pm

Hi,

I'm a member, and admin on http://xwlleague.forumotion.com/forum


But, I can't seem to make posts on there anymore when I copy and paste something into the reply box. When I post normally and type a reply it works, but If I'm Copy and Pasting something It doesn't work and I get a "Zero Sized Reply" error. This happens every time I try copy and post something in my reply, if it's a image, a link or anything.

It never used to do this, just in the past week. I've cleared cookies, cache and everything I can think of.

What Can I do to fix this?

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Vlajki on August 14th 2011, 5:57 pm


Vlajki
Forumember

Male Posts : 724
Reputation : 359
Language : Serbian & English
Location : Serbia

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 14th 2011, 6:03 pm


But I'm not a new member, and It works for other members, just not me.
Also does it when I just post Text I copy and pasted, without any links.

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Nera. on August 14th 2011, 6:06 pm

Are you using Mozilla maybe?

Have you tried to copy something using

CTRL+C to copy & CTRL+V to paste

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 14th 2011, 6:07 pm

@Nera. wrote:Are you using Mozilla maybe?

Have you tried to copy something using

CTRL+C to copy & CTRL+V to paste

Yep, Using firefox and that's how I've been trying it.

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 14th 2011, 6:08 pm

http://i.imgur.com/OUjpM.png

Screencap, of the error screen if it helps.

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 14th 2011, 9:17 pm

bump...

I also get the same error when I try edit my profile now, What the hell?

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 15th 2011, 4:57 pm

Bump.

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by MrMario on August 15th 2011, 5:22 pm

This is something that deals with your ISP which is very common. Nothing much can be done on Forumotion side.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by APE on August 15th 2011, 5:35 pm

Who is your ISP ?
If it's BT do the following this should work
Unplug your modem and leave it for 30 sec's and then power down your computer.
plug your modem back in and restart your computer this will reset your modem and fix the problem ..if this don't fix your problem then you should call them up and tell them your problem.

If your not with BT then it could still help to do the steps i have gave
the only ISP that don't give a new ip address when you reset the modem is virgin media as far as i know

~ hope this helps ~

~Ape~ Neutral




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by Gazza321 on August 15th 2011, 5:39 pm

ape man wrote:Who is your ISP ?
If it's BT do the following this should work
Unplug your modem and leave it for 30 sec's and then power down your computer.
plug your modem back in and restart your computer this will reset your modem and fix the problem ..if this don't fix your problem then you should call them up and tell them your problem.

If your not with BT then it could still help to do the steps i have gave
the only ISP that don't give a new ip address when you reset the modem is virgin media as far as i know

~ hope this helps ~

~Ape~ Neutral

It's PlusNet.

I'll give that a go and if not I'll ring them, thanks.

Gazza321
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Posting Problem?

Post by APE on August 15th 2011, 10:18 pm

your welcome




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8619
Reputation : 752
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum