The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problems with loading forums

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Pro Admin Problems with loading forums

Post by MrMario on August 17th 2011, 9:08 pm

Hello,

If you are having problems with your forum loading please post here with the following:

Code:

Forum URL:
ISP (Internet Service Provider):
Browser:


MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by davelow on August 17th 2011, 9:16 pm


Forum URL: http://xploitgaming.forumotion.co.uk/
ISP (Internet Service Provider): Sky
Browser: Chrome/IE

davelow
New Member

Posts : 3
Reputation : 0
Language : English

http://xploitgaming.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Lewisc on August 18th 2011, 4:36 am

Content Removed - Member Banned

Lewisc
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : ENGLISH

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Hobo606v2 on August 18th 2011, 4:58 pm

I have noticed that a lot of forums are reporting similar problems when using Sky ISP.

I called Sky and they told me to call you.


Forum URL: www.606v2.com
ISP (Internet Service Provider): Sky
Browser: Google Chrome


This has been going on for 3 days now. Can you please at least let us know if there is a known problem that you are working on? There have been quite a few threads about this.

Hobo606v2
Forumember

Posts : 59
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by leybed on August 19th 2011, 4:42 am

This has been going on for 3 days now. Can you please at least let us know if there is a known problem that you are working on? There have been quite a few threads about this.
__________________________________________________________
Links Removed

leybed
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by davelow on August 19th 2011, 10:36 am

Well, my website seems to be running quicker than it was, so... it looks like he's done some work.

Thank you!

davelow
New Member

Posts : 3
Reputation : 0
Language : English

http://xploitgaming.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Superfatcatnine on August 21st 2011, 2:17 am

Forum URL: http://smbxsupurge.forumotion.com
ISP (Internet Service Provider): Road Runner
Browser: Google Chrome

(This just started happening today)

Superfatcatnine
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 1
Language : English
Location : Texas

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by APE on August 21st 2011, 3:42 am

Please read this post it may help most of you with what is going on with our sites right now Arrow PLEASE CLICK HERE!!

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8648
Reputation : 762
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by fiondy on August 22nd 2011, 3:30 am

This has been going on for 3 days now. Can you please at least let us know if there is a known problem that you are working on? There have been quite a few threads about this.
____________________________________________________________
Link Removed

fiondy
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by smitsmit on August 22nd 2011, 4:42 am

URL: nightwatch.vampire-legend.net
ISP (various)
Browser (various)

98 percent of the posts are missing from my forum.. Admin security shows no deletions.

smitsmit
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by SLGray on August 22nd 2011, 5:03 am

@smitsmit wrote:URL: nightwatch.vampire-legend.net
ISP (various)
Browser (various)

98 percent of the posts are missing from my forum.. Admin security shows no deletions.

Missing posts is caused by a crash of the hosting company.

The Techs are working on it now.

SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36751
Reputation : 2449
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Zeus on August 22nd 2011, 10:17 am

Forum URL: http://designart.forumhit.ro/
ISP (Internet Service Provider): Vodafone RO
Browser: Firefox 5.0

Zeus
Forumember

Male Posts : 350
Reputation : 21
Language : Romanian and english
Location : Bucharest, Romania

http://extrem-tutorials.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Jophy on August 22nd 2011, 12:27 pm

Mr.Sankez wrote:Forum URL: http://designart.forumhit.ro/
ISP (Internet Service Provider): Vodafone RO
Browser: Firefox 5.0
I have opened your site without any problem, have you tried other browsers or clearing cache/history?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Pro Admin my forum link takes me to the wrong URL

Post by cmconsidine on August 28th 2011, 10:12 am

http://pstp.forumotion.com/

hi there,
the above URL is the address of my forum, which is fairly new, however whenever I try to access it I am taken to this URL instead:
http://pstp.darkbb.com/

I tried to change the URL for my forum last night to petsocietytradingpst.forumotion.com, and the admin panel saved this and gave me the message that the change was successful. When I type this onto the web address bar I get taken to forumotion instead at this URL:http://www.forumotion.com/en/search/petsocietytradingpst.forumotion.com

Any suggestions? I cannot get access to my forum to continue work on it at all now, and I am very upset about this Crying or Very sad

Cindy Considine
CindyConsidine@gmail.com


cmconsidine
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : english
Location : Victoria

http://wowpetsocietygroup.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by cmconsidine on August 28th 2011, 11:16 am

ape man wrote:Please read this post it may help most of you with what is going on with our sites right now Arrow PLEASE CLICK HERE!!

hi there,
I tried to read the info you posted but the link takes me to a page that said the link does not exist, unfortunately.. :/
~Cindy

cmconsidine
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : english
Location : Victoria

http://wowpetsocietygroup.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by cmconsidine on August 28th 2011, 12:01 pm

@cmconsidine wrote:http://pstp.forumotion.com/

hi there,
the above URL is the address of my forum, which is fairly new, however whenever I try to access it I am taken to this URL instead:
http://pstp.darkbb.com/

I tried to change the URL for my forum last night to petsocietytradingpst.forumotion.com, and the admin panel saved this and gave me the message that the change was successful. When I type this onto the web address bar I get taken to forumotion instead at this URL:http://www.forumotion.com/en/search/petsocietytradingpst.forumotion.com

Any suggestions? I cannot get access to my forum to continue work on it at all now, and I am very upset about this Crying or Very sad

Cindy Considine
CindyConsidine@gmail.com


problem solved, I changed the URL and was mistyping the new URL.. Embarassed

Sorry to raise alarm, I would post the green 'problem solved' icon, but I haven't found out how to do that yet, please forgive this newbie's blunders!
~Cindy

cmconsidine
New Member

Female Posts : 10
Reputation : 0
Language : english
Location : Victoria

http://wowpetsocietygroup.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by bella_gloom on August 29th 2011, 5:28 pm

Forum URL: http://www.dark-haven-sims.com/
ISP (Internet Service Provider): Sky / Various
Browser: FireFox / Various


Mine is taking ages and ages to load, and more often than not I am greeted with this -


I have tried other browsers, clearing my cache/cookies/history, restarting my pc and modem etc. Nothing works and this is very frustrating. All other pages work completely fine, its only my forum that is giving me problems. This has been going on the last 2/3 days.

Its not just me that is having problems, but others as well (which is why I listed / Various)


Last edited by bella_gloom on August 29th 2011, 5:37 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : added more info and image)

bella_gloom
New Member

Female Posts : 1
Reputation : 0
Language : English

http://www.dark-haven-sims.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Missy10j on August 29th 2011, 8:20 pm

Forum URL: http://creativemisfits.aforumfree.com/
ISP (Internet Service Provider): Virgin Media
Browser: FF (have tried IE and Chrome)

I have a post here about it all Sad

http://help.forumotion.com/t96000-forum-will-not-load


Missy10j
Forumember

Female Posts : 40
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by musket on September 1st 2011, 11:28 pm

Forum URL: http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/
ISP (Internet Service Provider): Virgin Media
Browser: Firefox & Internet Explorer

Slow to load, timing out when in ACP and switching to view forum, timeing out frequently switching between topics

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by !_NICK_! on September 1st 2011, 11:33 pm

@musket wrote:Forum URL: http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/
ISP (Internet Service Provider): Virgin Media
Browser: Firefox & Internet Explorer

Slow to load, timing out when in ACP and switching to view forum, timeing out frequently switching between topics

It seems to be working for me.

!_NICK_!
Active Poster

Male Posts : 1505
Reputation : 69
Language : English, HTML, and CSS
Location : In the middle of no return.

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by musket on September 1st 2011, 11:45 pm

Well I have 2 forums and the other has no problems but this one

gets


frequently

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1130
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Pro Admin loading issue

Post by terry.com on September 3rd 2011, 10:49 pm

Hi,

been taking a while to load

Here is the requested information you require

http://battlefield360.forumotion.co.uk

Sky

Google chrome

I would say it was working fine earlier today


terry.com
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : United Kingdom

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Ryan2501 on September 3rd 2011, 11:56 pm

URL(s): http://wallpaperdesigns.forumotion.com/ poppyfreshperras.forumotion.co.uk

ISP: Sky UK

Same problems with various browsers, but I use Chrome.

Ryan2501
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by The Godfather on September 5th 2011, 12:10 pm

Hello !
Actually, there are some problems on our datacenter wich do not depend on our team.
We have made this morning some technical changements to solve this problem. But it can take some time for the solution begins to work on your forums...

The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 2448
Reputation : 271

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Hobo606v2 on September 5th 2011, 12:11 pm

Thanks for the response - the site does seem faster this morning already.

Hobo606v2
Forumember

Posts : 59
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Willice on September 9th 2011, 6:01 am

Forum URL: http://maslon.forumotion.com
ISP: Verizon
Browser: Netscape 7.2, Internet Explorer, Fire Fox

Im just having trouble with the chatbox, the site has been lagginging alot though.

But the chatbox is the worse, it wont let me post messages but i can see the chat and its updating, so i know im not banned from the chat because i can still see it updates, and after a few min i can type again, then it freezes again.

Also i have had some problems with the appareance on the forum, i had tried to change the skin and it came up as a white screen, and i had to retrieve the skin from the archives.

(Another site with a similar chatbox problem)
Also regurading the cahtbox, i am havign a slgiht connection error, as i said before it does that, if i refresh the page it bring the chatbox bakc to were i can type again, however sometimes i will refresh the page and it will redirect me to the Portal, and on this site the cahtbox is dispalyed on the mane page, sometimes it displays the portal within the chatbox.

However these 2 sites have one thing in common, we both have the Pop Out Chatbox Mod, so i was wondering if this was the cause of all of the problems, any help would be very helpful, thanks!

Willice
Forumember

Posts : 44
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by truancy on September 12th 2011, 1:42 am

Forum URL: www.endeavourgaming.com/
ISP (Internet Service Provider): O2 broadband
Browser: Safari (up to date)

Most of our users are experiencing our site being slow, including myself it can take a full 6 minutes for our default page to load.

Tru

truancy
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by admin javier on September 12th 2011, 5:36 am

Forum url: http://www.pensamientospr.com [http://zeta.forumotion.com]
IPS ( varius )
Browser: All

I can load, recently i change the domain from [www.zetapr.com] to [www.pensamientospr.com] but on forumotion search apears "his forum do not exists"

admin javier
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : spanish

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by admin javier on September 13th 2011, 4:45 am

@The Godfather wrote:Hello !
Actually, there are some problems on our datacenter wich do not depend on our team.
We have made this morning some technical changements to solve this problem. But it can take some time for the solution begins to work on your forums...

Thanks for the information, but my website still out of the internet via [www.pensamientospr.com] I detect old data on my administration panel, I cant control this, only forumotion have access to this data, Please con you helpme with this, thanks a lot

admin javier
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : spanish

Back to top Go down

Pro Admin Re: Problems with loading forums

Post by Sanket on September 13th 2011, 1:45 pm

pensamientospr.com does not exist at all.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum