The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Help with modules please

View previous topic View next topic Go down

Help with modules please

Post by itzmelori on September 15th 2011, 1:13 am

Hello - brand new member here. I've read the topic on how to have the side bar modules on the index page only, but when I go in and add the script where it tells me to . . . the script just shows up as text in the announcement area. I am using version 3 like it says (only works with 3). What am I doing wrong?

Here is my forum -

http://groupies.forumotion.com/forum

Thanks so much in advance

itzmelori
New Member

Female Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by Empire_1 on September 15th 2011, 2:16 am

@itzmelori wrote:Hello - brand new member here. I've read the topic on how to have the side bar modules on the index page only, but when I go in and add the script where it tells me to . . . the script just shows up as text in the announcement area. I am using version 3 like it says (only works with 3). What am I doing wrong?

Here is my forum -

http://groupies.forumotion.com/forum

Thanks so much in advance

Hi,

What is the script you are trying to use?

Empire_1
Active Poster

Male Posts : 1391
Reputation : 124
Language : English, Spanish, Mandarin, C++
Location : Summoner's Rift

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by itzmelori on September 15th 2011, 2:20 am

Hi - thanks for writing back. I'm using the directions found here - specifically #3 down the page -

http://help.forumotion.com/t22589-forum-widgets

Actually - I guess it's not a script - but a style code


Last edited by itzmelori on September 15th 2011, 2:22 am; edited 1 time in total (Reason for editing : adding more info)

itzmelori
New Member

Female Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by Empire_1 on September 15th 2011, 2:28 am

There must be something up with the code or tutorial... I'm not a CSS expert, so I wouldn't edit it for you.

However, I think you are trying to have only widgets on the forum page and not anywhere else such as the Portal?

You could go to Modules >> Portal management >> Structure and simply remove all the widgets from the portal.


Or do you mean something different?

Empire_1
Active Poster

Male Posts : 1391
Reputation : 124
Language : English, Spanish, Mandarin, C++
Location : Summoner's Rift

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by itzmelori on September 15th 2011, 2:31 am

I'd like to have modules on the side bar on the main page only - so that when you go to my board with the list of all the forums you'll see the side bar on that page - but then when you go into a forum - the side bar is not there. I'm not planning on using the portal. I just don't want the side bar to show up on every page. Hope that makes sense

itzmelori
New Member

Female Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by itzmelori on September 15th 2011, 5:18 am

Can anyone help please?

itzmelori
New Member

Female Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by Sanket on September 15th 2011, 8:41 am

May I remind you that double/triple posting isn't tolerated unless separated by 24 hours (Use the edit button) Wink

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Help with modules please

Post by itzmelori on September 15th 2011, 5:26 pm

Sorry about that.

I should have mentioned that I meant forum widgets not modules. I'd like to display the side bar on the index page only and not on any of the other forums or threads. I'm following the directions found at the link I posted above - but it's not working properly. The text it tells me to copy and paste into the CSS box does work, however, the code it tells me to copy and paste into the description box does not

Thanks in advance


Last edited by itzmelori on September 15th 2011, 7:24 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : adding more info)

itzmelori
New Member

Female Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum