The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

What the **** has happened

View previous topic View next topic Go down

In progress What the **** has happened

Post by OMGitsDMC on September 16th 2011, 11:36 pm

my test forum is not connecting to the address i use for it
http://mytest.forumotion.co.uk/

it goes to this one http://mytest.1forum.biz/f1-forum

have i been hacked or something


OMGitsDMC
Forumember

Male Posts : 166
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by Empire_1 on September 17th 2011, 12:24 am

I'm seeing your forum fine. Try clearing your browser cache and check again

Empire_1
Active Poster

Male Posts : 1391
Reputation : 124
Language : English, Spanish, Mandarin, C++
Location : Summoner's Rift

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by Gangstar15 on September 17th 2011, 12:26 am


Gangstar15
Forumember

Female Posts : 392
Reputation : 163

http://www.designdrops.net/

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by OMGitsDMC on September 17th 2011, 12:27 am

@Empire_1 wrote:I'm seeing your forum fine. Try clearing your browser cache and check again
screenshot it for me

OMGitsDMC
Forumember

Male Posts : 166
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by OMGitsDMC on September 17th 2011, 12:27 am

that aint mine either

OMGitsDMC
Forumember

Male Posts : 166
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by LGforum on September 18th 2011, 2:42 am

Just to confirm i saw your issue. It took me to some russian site.

What i would do is visit the utilities page (link in the footer) and log in. Then get into your admin panel, and check everything is set up fine in there. Check your forum adress and everything in the ACP, make sure there is no redirection script too.

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by OMGitsDMC on September 18th 2011, 3:01 am

@LGforum wrote:Just to confirm i saw your issue. It took me to some russian site.

What i would do is visit the utilities page (link in the footer) and log in. Then get into your admin panel, and check everything is set up fine in there. Check your forum adress and everything in the ACP, make sure there is no redirection script too.
i can't do that as i have forgot which email i have used for it

OMGitsDMC
Forumember

Male Posts : 166
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by LGforum on September 18th 2011, 3:03 am

Try all your emails...
Try your forum URL...

I'm sure you can figure it out Wink

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2254
Reputation : 254
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by OMGitsDMC on September 18th 2011, 3:21 am

@LGforum wrote:Try all your emails...
Try your forum URL...

I'm sure you can figure it out Wink
tried all the emails i can think of that i've used before and none work, how do i use the forum url

OMGitsDMC
Forumember

Male Posts : 166
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by Base on September 18th 2011, 10:07 am

You can use your forum URL instead of the creation email to log into the utilities. You need to remember your creation password, however. Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

In progress Re: What the **** has happened

Post by Destructo on September 18th 2011, 11:22 am

that once happened to me, I just went back to my creation email, then clicked that link, then change the url slightly. i hope that helps.

Destructo
Forumember

Posts : 52
Reputation : 1
Language : English!¬_¬

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum