The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Menu/Navigation Bar Error

View previous topic View next topic Go down

In progress Menu/Navigation Bar Error

Post by AdmiralJen on October 2nd 2011, 2:28 am

On my forums, some of the icons on the menu/nav bar are acting up. My problem is that some of the icons only appear when you hover it's location or they don't appear at all. These example forums use the same icons in which I implemented into my forums and they are acting up there as well:

http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=172610
http://demo.nicetheme.com/forum?theme_id=166805

If you hover over the icon left of the 'portal' icon, you'll notice it only appears when you hover over it. When you are logged into the forum, the 'profile' button is completely gone. I assume this is an issue with the image hosting website. Are there any ways to make these icons appear as normal again?

Thanks in advance.

AdmiralJen
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : EN

Back to top Go down

In progress Re: Menu/Navigation Bar Error

Post by Base on October 2nd 2011, 10:10 am

Hi, it would greatly help if you could please provide your forum URL. Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

In progress Re: Menu/Navigation Bar Error

Post by DEAncientNaga on October 6th 2011, 11:57 am

I don't like to necro post but this is an unsolved topic, could you solve it? 'Cause I also want to know the answer

DEAncientNaga
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 1
Language : English, Japanese, Chinese
Location : BEHIND YOU!!! O_O

http://perling.cyberfreeforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Menu/Navigation Bar Error

Post by SLGray on October 6th 2011, 11:01 pm

I checked the skins that are in the first post. I believe it is an issue with the skins, becuase it did it when I reviewed them on my forum.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36735
Reputation : 2446
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum