The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

servimg problem

View previous topic View next topic Go down

servimg problem

Post by The Lone Ranger on October 8th 2011, 10:40 pm

When members are trying to upload photo's using 'Post an Image' icon they are being asked for email and password even though there is a default one in admin panel>misc>Hosting>image host. Please help. Thank you

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by Sanket on October 9th 2011, 7:13 am

Why don't they add their email & password then?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by The Lone Ranger on October 9th 2011, 9:27 pm

thanks for reply but Up until the last few days we have not had to enter a email address and password,so why now? What has been changed?

How can I get the forum back to members not having to enter these details?

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by Sanket on October 9th 2011, 9:28 pm

It might not ask for the details everytime. Just enter it once & check.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by The Lone Ranger on October 10th 2011, 12:52 am

I did what you said and I have to enter these details every time I want to host a Image. Why has it changed?

The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 438
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by LGforum on October 10th 2011, 12:59 am

It shouldnt ask them for a password at all. My members have never been asked for a password for Servimg

LGforum
Hyperactive

Male Posts : 2260
Reputation : 258
Language : English
Location : UK

http://www.avacweb.com/

Back to top Go down

Re: servimg problem

Post by MrMario on October 10th 2011, 2:26 am

Hello,

Servimg does this sometimes. If it ask for you to enter your email and password, you would need to enter it. If it doesn't you don't need to.

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum