The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Affiliate Widget Problem

View previous topic View next topic Go down

Solved Affiliate Widget Problem

Post by Guest on October 15th 2011, 11:04 pm

Hello,

I have a problem with my affiliates widget on my portal. =) I previously had four affiliates listed, including this forum and forumtion's forum creation site. All four affiliates coding were placed in and worked properly until recently. Now, although the coding was not altered in any way, the two forumtion tags do not show on my portal, the images or the text.

Now, only the two sites I have currently showing on my site will show up. Any additional site I try to add to the widget will not show. I want to affiliate forumotion forums and it won't let me. Ideas?

My site:
Gateway to Role-Play

Thank you for your time,
Leah7


Last edited by Leah7 on October 16th 2011, 7:29 am; edited 1 time in total

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Affiliate Widget Problem

Post by Base on October 15th 2011, 11:54 pm

Hi, could you provide the code that you're trying to add to your widget? Smile

Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1687
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Solved Re: Affiliate Widget Problem

Post by Guest on October 16th 2011, 12:48 am

Why, yes, I can, my apologies for not posting this sooner. =)

I am trying to use the code provided in this post on this forum. It worked when I first put them in and works no longer.

Maybe the image url's that are listed are no longer there? In which case, I can't use them anymore unless I can find new images, which I doubt I'll be able to find. I have zero graphics skills, unfortunately.

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Affiliate Widget Problem

Post by Sanket on October 16th 2011, 6:51 am

Yes, true it could be the images that are missing.
You can make a graphics request if you want.

Solved?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Affiliate Widget Problem

Post by Guest on October 16th 2011, 7:29 am

It is solved, good Sir! Thank you so much for your time. =)

I marked this thread as solved.

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: Affiliate Widget Problem

Post by Sanket on October 16th 2011, 10:14 am

Since this thread is marked solved, I will lock this thread.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum