The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

MixPod Widget problem

View previous topic View next topic Go down

Solved MixPod Widget problem

Post by Geezer on October 28th 2011, 5:10 pm

I thought I would add this to my forum to see what the members thought . I followed the tutorial to the letter but all I got was the text/code on my forum and no Mixpod . Anyone who can help , cheers

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Mike on October 28th 2011, 10:12 pm

Did you enable HTML in posts?

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 466
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on October 29th 2011, 11:09 am

If you are refering to the one under General - Mesages & e-mails - Configuration , then yes that is enabled

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Mike on October 29th 2011, 3:47 pm

Yes that's the one.

How are you doing it at the moment?

Mike
Hyperactive

Male Posts : 4242
Reputation : 466
Language : English, HTML, CSS
Location : Bozeman, Montana

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on October 29th 2011, 4:35 pm

Following the post on here to the letter in " Tips & Tricks " , just comes up on the forum as code

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by felicity4us2 on October 30th 2011, 8:53 pm

http://www.igdid.com/h20-fun-stuff

Look at this and see if you like. We did it in html page with link from the front page. It works fine.

Take the code right from mixpod: (the embed code) -

could do exact same thing with widget, but it did not work in a post - sorry - not sure why.


felicity4us2
Forumember

Posts : 342
Reputation : 7
Language : english

http://igdid.com

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on November 2nd 2011, 5:53 pm

Tried that dudette , dos,nt what to send me any log in details through my e-mail or am I missing something , cheers

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on November 10th 2011, 5:52 pm

Bump

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by felicity4us2 on November 11th 2011, 8:41 pm

You just go there, create your music list, then go to 'saved playlists' in the nav bar. Click on the playlist you want - and on the right see 'get code' - copy that code and put it into your widget or html page.

You have to log in - I don't know what you mean about 'log in details' - you just set up an account and log in with your username and pw.

When you make changes after you have it on your board, it will change automatically - you don't have to put code in again.

Did that help - sorry if I am making it harder or misunderstanding. We haven't had problems with it at all.

felicity4us2
Forumember

Posts : 342
Reputation : 7
Language : english

http://igdid.com

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on November 12th 2011, 4:47 pm

@felicity4us2 wrote:You just go there, create your music list, then go to 'saved playlists' in the nav bar. Click on the playlist you want - and on the right see 'get code' - copy that code and put it into your widget or html page.

You have to log in - I don't know what you mean about 'log in details' - you just set up an account and log in with your username and pw.

When you make changes after you have it on your board, it will change automatically - you don't have to put code in again.

Did that help - sorry if I am making it harder or misunderstanding. We haven't had problems with it at all.


Thanks F4us2 , I done what you said and it worked , I must have been complicating the issue and creating an account , when you dont really have to Wink thanks again . Is there any way it can be made to keep playing instead of stopping when you browse through the forum ?

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Geezer on November 14th 2011, 6:10 pm

Marking this as SOLVED . I put mixpod on my forum and it got a bad response , so I deleted it Hello

Geezer
Forumember

Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

http://cockneyboys.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

Solved Re: MixPod Widget problem

Post by Nera. on November 14th 2011, 7:11 pm

Topic solved

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum