The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Signature not showing up?

View previous topic View next topic Go down

Solved Signature not showing up?

Post by asixex on November 3rd 2011, 2:13 am

My forum is http://siria.pro-forum.co.uk/

I have a signature set (a userbar and text) but it won't show up in any posts! I looked in the FAQ and nothing in there helped me. Could someone help me, please?

Thanks

- A

asixex
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by Poser on November 3rd 2011, 2:31 am

Have you checked your profile and see if the "show signature" is ticked?

Poser
Helper
Helper

Male Posts : 391
Reputation : 40
Language : English and Filipino
Location : Whale Island

http://www.bowtieblogs.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by SocomUniverse on November 3rd 2011, 2:36 am

Same here....it's not showing to me...it shows my members signature when they post stuff....but for me i have to go to the bottom of the page and click attach signature...i have to do that every time i post something.

It shows the following:

Spoiler:


At the bottom I Highlighted the thing i'm talking about.


Last edited by SocomUniverse on November 3rd 2011, 2:40 am; edited 2 times in total

SocomUniverse
Forumember

Male Posts : 200
Reputation : 5
Language : English
Location : VA, USA

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by asixex on November 3rd 2011, 2:39 am

[FTS] Jack wrote:Have you checked your profile and see if the "show signature" is ticked?

Yes. I'm not totally stupid. Like I said, I did read the FAQ. It's weird because it did it with my old forum, too. (I don't run it anymore, but here it is: http://broken.eclipserpg.com/ )

@SocomUniverse wrote:Same here....it's not showing to me...it shows my members signature when they post stuff....but for me i have to go to the bottom of the page and click attach signature...i have to do that every time i post something.

Mine doesn't even have that.

asixex
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by Poser on November 3rd 2011, 3:33 am

ACP>Users and Groups>Users Options>Under User Settings, check "All members" then save.



In profiles,

ACP>Users and Groups>Search Users> (Search a certain user) then click Yes on Attach signature.



Just posting all possible answers to this.

Poser
Helper
Helper

Male Posts : 391
Reputation : 40
Language : English and Filipino
Location : Whale Island

http://www.bowtieblogs.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by asixex on November 3rd 2011, 3:38 am

The first one works for me. Very Happy I love you =D

asixex
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by Poser on November 3rd 2011, 3:41 am

You welcome. Smile

Poser
Helper
Helper

Male Posts : 391
Reputation : 40
Language : English and Filipino
Location : Whale Island

http://www.bowtieblogs.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by Empty Nest on November 3rd 2011, 6:55 am

GOOD

Empty Nest
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 1
Language : Urdu
Location : Pakistan

http://www.dreamydunya.niceboard.com

Back to top Go down

Solved Re: Signature not showing up?

Post by Jophy on November 3rd 2011, 11:30 am

Solved ** Moved

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum