The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Important! Widgets disappeared!

View previous topic View next topic Go down

Solved Important! Widgets disappeared!

Post by ToTheFuture on November 10th 2011, 3:03 am

Okay, I think I discovered a bug! So I've always had widgets... I set up the Portal, all was still okay! Then, I say yes to display the Portal... And bang, no more widgets anywhere else! :O Help? Thank you.


Last edited by ToTheFuture on November 10th 2011, 4:16 am; edited 1 time in total

ToTheFuture
Forumember

Posts : 374
Reputation : 15
Language : English, Français

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by WHITESABBATH on November 10th 2011, 3:16 am

best i can tell you is to resynchronize your forum.
acp>general>forum (tick on configuration)> scroll down to misc options and tick the" Check to resynchronize" box> save

If that don't help any then wait for staff to reply. you also might want to provide a link to your site. Wink


WHITESABBATH
Active Poster

Male Posts : 1198
Reputation : 119
Language : English, F-Bombs
Location : Chicago

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by ToTheFuture on November 10th 2011, 3:22 am

What would the effects of resynchronizing be? Thank you.
Also, I can live with the widgets being gone... I think I could find a way to turn the portal into my main page. Maybe.

ToTheFuture
Forumember

Posts : 374
Reputation : 15
Language : English, Français

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by WHITESABBATH on November 10th 2011, 3:35 am

@ToTheFuture wrote:What would the effects of resynchronizing be? Thank you.
http://help.forumotion.com/t50777-resynchronizing-your-forum
your welcome

WHITESABBATH
Active Poster

Male Posts : 1198
Reputation : 119
Language : English, F-Bombs
Location : Chicago

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by kirk on November 10th 2011, 3:46 am

you have to make sure you have the same widgets in your portal as you do for the show widgets through forum.

info added
Ok after chatting in live support you have to do it opposite.
Set the widgets to display though forum, hit save.
then go and drag the widgets you want and hit save again Smile

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by ToTheFuture on November 10th 2011, 4:15 am

Kirk is a savior! Very Happy Through live support he casually mentioned the pixels you have to display... Somehow when I saved the forum widgets, it set the regular widget bar to 0px! I'm not sure how and whether or not that needs to be looked into (I doubt it wasn't me because I'm one of those people with lots of tabs who refreshes often to check and after one refresh that happened), but anyways it's solved! Very Happy

ToTheFuture
Forumember

Posts : 374
Reputation : 15
Language : English, Français

Back to top Go down

Solved Re: Important! Widgets disappeared!

Post by Sanket on November 10th 2011, 6:44 am

Since this thread is marked solved, I will archive this thread.


Sanket Smile


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum