The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum not displaying properly [Solved]

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum not displaying properly [Solved]

Post by musket on November 11th 2011, 10:08 pm

Member reports forum displaying as



it is displaying OK for me



can anyone offer suggestions or can connect and check it out for me ..thanks

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

.


Last edited by musket on November 15th 2011, 9:10 pm; edited 1 time in total

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1129
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by ToTheFuture on November 11th 2011, 10:36 pm

You are using different browsers... That is always the first thing to check, especially if someone is using *cough cough sucky cough cough* IE... I tested in IE, and mine is almost as bad. It's a compatability issue-- either remake your forum and make it IE-compatible or force the users to use a different web browser. Also, I forget the name (I think it's Jalokim's website?) has a feature where if you browse with IE it shows you a page saying that the site doesn't work well with IE before you continue, though in that case it forces you to use a different browser.

ToTheFuture
Forumember

Posts : 374
Reputation : 15
Language : English, Français

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by musket on November 11th 2011, 10:41 pm

Thanks..did you click on the forum link..and?

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1129
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by Sir Chivas™ on November 11th 2011, 11:01 pm

Have you changed the forum's theme?


i believe it has to do with the theme changed. I was also, experiencing this on my forums. I'm sorry if this doesn't help much.

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by MrMario on November 11th 2011, 11:49 pm

Hello,

Installed any new codes on the site?

MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1830
Language : test

http://test.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by musket on November 11th 2011, 11:57 pm

@MrMario wrote:Hello,

Installed any new codes on the site?

I was trying different themes, I think the problem has been solved by clearing the browser cookies and cache..an idea has come to mind that when new themes are being installed that some code be inserted in them from hitskin to clean the browser cache of previous themes before installing the new theme ..anyhow I'll wait to see what the member says ..thanks

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1129
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by musket on November 15th 2011, 9:03 pm

OK problem solved after this info was given


On top of your browser select tools
then Internet options



then delete history



Look at the way this is set before deleting the history



try that and see if it helps

another suggestion is to use Mozilla firefox browser Smile

If the theme gets mixed up with firefox try



then



Smile

Thread can be locked and marked as solved Smile

musket
Helper
Helper

Male Posts : 1129
Reputation : 131
Language : English
Location : Northern Ireland

http://hemmingsdaman2.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Forum not displaying properly [Solved]

Post by Nera. on November 15th 2011, 9:19 pm

Topic solved

Nera.
Energetic

Female Posts : 7077
Reputation : 2013
Language : English
Location : -

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum