The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mod's button not working and guest permission not working on forum

3 posters

Go down

In progress Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 March 26th 2012, 1:15 am

Hello,
I'm not sure if this is the correct place to post this, but here goes. I'm experiencing some problems on my forum. Once again my 'Mods' button is not working correctly. When I click to move a topic instead of going to the page to actually chose where I want to move it and confirm this action, it goes there but the page is blank. I can still see the forum header, but the actual page where there should be the confirmation section is just gone.

Also, I have my forum set so guest and members alike can download from it. Even though I've checked and rechecked the permissions and it shows the correct setting, when you actually go to a post to download an object, as a guest, the link will not show.

Can someone help me with this please? I have over 100 guest on my site right now and they can't download.

*side note...why does this jump up to a previous sentence sometimes while typing...?* Confused

My forum is Cstyles www.cstylessims3forum.com

Thanks bunches!
Cecesaun1
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by SLGray March 26th 2012, 1:50 am

For the second question, please check here -
Administration Panel > General > Forum > Security
Disable external links to guests in messages : No


Mod's button not working and guest permission not working on forum Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50441
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 March 26th 2012, 7:01 am

Thanks bunches, got the links fixed!! Now to just get the Mod's section fixed and we are good!! :wouhou:
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by Jophy March 26th 2012, 1:38 pm

Hello,
Is this solved or any other query/problem?
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by SLGray March 26th 2012, 6:35 pm

Does the page load fully after you refresh the page?


Mod's button not working and guest permission not working on forum Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50441
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 March 26th 2012, 7:55 pm

Jophy wrote:Hello,
Is this solved or any other query/problem?

No, not yet. Sad
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 March 26th 2012, 7:57 pm

slg wrote:Does the page load fully after you refresh the page?


Loads to the same blank area. I can see the header and the side bar widget's but inside of that is empty.
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by Jophy March 27th 2012, 4:16 am

Please don't double/triple post.

Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the EDIT button instead. This is your 2nd reminder about this.
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 March 28th 2012, 3:29 am

Sorry about the double post. I wasn't aware that was a problem so now I know. Also, I've never been warned of this before. I'd really do NOT want a 'second warning' listed, especially since I have never been warned before. I've been a member for over 2 years and have never once been warned that I've done something wrong, so I'd be aware of it and would have never repeated the offense.

I also was not aware that we couldn't even respond more than once a day. I've been trying to answer as I've been responded to so the thread doesn't get deleted or trashed. So, correct me if I'm wrong, but I can only respond to one response per 24 hours, even if I've had several, (as I've had here) people responding back to me?

On point, problem still exist.
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by Jophy March 28th 2012, 5:02 am

For the moderation issue. Have you tried clearing your cache?:
https://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

What browser are you using? Also have you tried other browsers? Do other staff members experience this too?
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by cecesaun1 April 2nd 2012, 2:18 am

I've tried clearing the browser history and cache and still no mod's ability. I use Chrome.
cecesaun1
cecesaun1
Forumember

Female Posts : 147
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: Mod's button not working and guest permission not working on forum

Post by Jophy April 2nd 2012, 3:41 am

have you tried other browsers? Do other staff members experience this too?
Also, can you provide a test account with moderation powers via PM, I'll see if this problem appears on my side.
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum