The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Groups not showing up

5 posters

Go down

Groups not showing up Empty Groups not showing up

Post by Karma Blue January 12th 2008, 5:47 pm

I have created some groups for my forum (www.dragonstone.forumotion.com) and they won't show up. They're not on hidden, also the Administrator and Moderator groups don't have a link.
Karma Blue
Karma Blue
Forumember

Male Posts : 46
Reputation : 0
Language : English
Location : U.S.A.

View user profile http://www.dragonstone.forumotion.com

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by Karma Blue January 12th 2008, 8:14 pm

Sorry for double post
I really need help with this
Karma Blue
Karma Blue
Forumember

Male Posts : 46
Reputation : 0
Language : English
Location : U.S.A.

View user profile http://www.dragonstone.forumotion.com

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by Karma Blue January 13th 2008, 2:32 am

PLEASE help.
Karma Blue
Karma Blue
Forumember

Male Posts : 46
Reputation : 0
Language : English
Location : U.S.A.

View user profile http://www.dragonstone.forumotion.com

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by Luky January 13th 2008, 11:19 am

You should make those groups hidden.
Luky
Luky
Energetic

Male Posts : 6106
Reputation : 262
Language : Romanian, English
Location : Bucharest, Romania

View user profile

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by unholycow January 16th 2008, 6:28 am

Do you mean Categories? Mine weren't showing up either, at first. Try this:

Go to Administration > General > Homepage > Hierarchy > Index Packing

Set Split Categories on Index to None.

That fixed it for me.
avatar
unholycow
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by Luky January 16th 2008, 9:55 am

Make sure you have these options enabled:
In admin panel=>Users & Groups=>Groups=>Groups Administration and click on this icon Groups not showing up Editer next to the group you want to modify. Look for the "Color Group Members" option and make sure it's checked. Also look at the "Group status:" option and make sure it's set to Closed group. Now also go to admin panel=>Users & Groups=>Users=>User settings and look for this option "Colorized Usernames Enabled?" and make sure it's set to Yes.
Luky
Luky
Energetic

Male Posts : 6106
Reputation : 262
Language : Romanian, English
Location : Bucharest, Romania

View user profile

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by deaf77 February 19th 2008, 11:51 pm

Ok, I'm having the same problem, and now the administrators lost their colorized usernames. ???
deaf77
deaf77
New Member

Male Posts : 16
Reputation : 0
Language : English
Location : Iowa

View user profile http://firedrop.forumotion.com/

Back to top Go down

Groups not showing up Empty Re: Groups not showing up

Post by Uber Lord February 19th 2008, 11:57 pm

Go to Admin panel -> Users & Groups -> Users -> User Settings -> Colorized Usernames Enabled? click yes.

Group color in the "Who's Online?"

~Uber Lord
Uber Lord
Uber Lord
Forumember

Male Posts : 710
Reputation : 18
Language : English
Location : USA

View user profile http://computerworld.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum