The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Logo Problem

+2
derrick14
Jeremy
6 posters

Go down

Logo Problem Empty Logo Problem

Post by Jeremy January 12th 2008, 6:19 pm

Hello, I'm having issues with my logo and header.

https://i.servimg.com/u/f28/09/00/80/81/portux11.gif

That is my transparent logo, the text is "Portland State Fans Forum" The text type is d emonized. Yes its a transparent white image. Every time I put that url in the logo slot my logo ends up with this problem. Theres a small black strip that appears below it for some odd reason.

Logo Problem 1LogoProblem

Someone please help me figure this out. Thanks
avatar
Jeremy
Forumember

Posts : 92
Reputation : 0

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by derrick14 January 12th 2008, 6:36 pm

honestly, i think it looks good like that
avatar
derrick14
Forumember

Male Posts : 96
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by zakir321 January 12th 2008, 6:47 pm

probably, the header background (the grey gradient) adapts
automatically to the logo-size... hm... what happens if you increase
the logo-height to 300 or 400 (just add more transparency, no need to
make the text bigger)?
avatar
zakir321
New Member

Posts : 0
Reputation : 2
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by Jeremy January 12th 2008, 6:55 pm

Sunny_D wrote:probably, the header background (the grey gradient) adapts
automatically to the logo-size... hm... what happens if you increase
the logo-height to 300 or 400 (just add more transparency, no need to
make the text bigger)?

I would but I didn't make it

https://help.forumotion.com/graphic-requests-f31/banner-request-t10137.htm
avatar
Jeremy
Forumember

Posts : 92
Reputation : 0

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by Jeremy January 13th 2008, 6:05 pm

Bump
avatar
Jeremy
Forumember

Posts : 92
Reputation : 0

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by Guest January 16th 2008, 12:56 am

try contacting the person who made it by pm, get them to modify it 4 u
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by Denny January 17th 2008, 4:52 pm

try to turn off your forum title
Denny
Denny
Forumember

Male Posts : 67
Reputation : 3
Language : English, Indonesia
Location : coconut Tusk

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Logo Disappears

Post by pranabgohain March 13th 2008, 6:56 am

HI,

I am the admin for http://oyepc.forumakers.com.

I created & uploaded my own Logo (through Servimg) to replace the PHPbb Creating Communities.

But every morning when I (and others) visit the homepage, the logo is not there (until one does a Ctrl+F5).

This is an everyday affair. Can you help me fix this?

1st attempt:
Logo Problem Oyevo8.th

Upon CTRL+F5:
Logo Problem Oyewithlogoby6.th

Regards,

Pranab.
avatar
pranabgohain
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : joasm123

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by pranabgohain March 14th 2008, 8:05 am

"Bump"
avatar
pranabgohain
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : joasm123

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by Guest March 15th 2008, 3:05 am

pranabgohain, create your own topic, this topic is for Jeremy
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by zakir321 March 15th 2008, 4:10 am

Please don't moderate others, dragonfir. I don't see any problems if his issue is related. furthermore the OP didn't reply for 2 months so his problems is most likely already solved.

@pranabgohain: Don't have another idea except that you and the others delete your cookies and the cache ("ctrl+shift+entf" in firefox).
avatar
zakir321
New Member

Posts : 0
Reputation : 2
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Reply to logo problem

Post by thomd004 March 17th 2008, 3:22 pm

hi,

this is probaby happening because of your colour settings, go in to stlyes,then colours and change your colour settings ,you have probably got 2 the sam colour which doesnt mix well lol.

hope this helps

Dave
thomd004
thomd004
New Member

Male Posts : 23
Reputation : 0

View user profile

Back to top Go down

Logo Problem Empty Re: Logo Problem

Post by pranabgohain March 18th 2008, 9:20 pm

Hi Dave & all others here. I changed the theme, and added a new logo http://yuvayantra.forumakers.com, and the new logo seems to be working fine. Haven't faced the problem as yet. (Though this doesnt seemt to be the exact solution). Next time it occurs, I shall try the solutions provided by Sunny, Dave, Denny & others.

Thanks a ton for the help!

Cheers!
avatar
pranabgohain
New Member

Posts : 4
Reputation : 0
Language : joasm123

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum