My "Custom Domain" is not working

Go down

In progress My "Custom Domain" is not working

Post by The UIA on March 30th 2012, 3:12 am

My custom domain has been working for a year, then it expires and I didn't catch it in time.

So I "buy" it again using points and expect it will fix itself. But no such luck. Now it's not active, the points have not been deducated from my account and I can't simply "buy" it again because it's listed as unavailable

Any thoughts on how I could fix this?

www.theuiaforum.org is the one I need to work

Thanks

Mark

The UIA
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by saftyjty on March 30th 2012, 3:42 am

Content Removed ~ Member Banned

saftyjty
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : sdghtykj

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by Jophy on March 30th 2012, 4:51 am

Hello,

Is it been 3-4 days since you bought the domain name through credits? It normally takes alot of time.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by The UIA on March 30th 2012, 1:17 pm

No..the first time (last year) when I started the forum it took a few days. But I did this about 6 weeks ago and still nothing.

When I click on the link it looks as if GoDaddy may have scooped up the domain in the few days it was expired.

The UIA
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by Shadow on March 30th 2012, 2:15 pm

Hello Very Happy

I will try to find what's happened Wink

Thank you !
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15965
Reputation : 1729
Language : French, English

https://help.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by Shadow on March 30th 2012, 5:47 pm

Hello

You can't purchase the renewal. As it's a little bit too late to renew it in a normal way, you'll have to purchase it for 1600 credits as for buying new domain name.

If you are agree to do this, please send me a PM and we will do the transaction on Monday Wink

Thank you very much !
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15965
Reputation : 1729
Language : French, English

https://help.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by The UIA on March 30th 2012, 6:00 pm

No worries...let's do it!

The UIA
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by The UIA on April 2nd 2012, 6:38 pm

Thanks for fixing the domain...but how do we get the ads off now?

The UIA
New Member

Posts : 4
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by SLGray on April 2nd 2012, 6:49 pm

You have to use credits to remove ads.
Administration Panel > Misc. > Credit Management


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43483
Reputation : 3091
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: My "Custom Domain" is not working

Post by Sanket on April 2nd 2012, 6:50 pm

General>Forum>Configuration
Activate ads :Guest
Save.

To deactivate if for Guests too,
Misc>Spend Credits
Ads.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum