Forum Logo has black background behind image

Go down

Solved Forum Logo has black background behind image

Post by ChristyAnn956 on February 9th 2013, 2:03 pm

I have a new group on forumotion and when I go to add my header/logo--which was made on a transparent background) it shows up with a blackground behind it. Not the whole background, just the background around the size of the image. I tried messing with all the different background settings in my group and nothing is working. I have re-loaded the image several times and it keeps showing up with black behind it. Any ideas how I get rid of it????
Thanks!
Christy

ChristyAnn956
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by Neymar1 on February 9th 2013, 2:15 pm

Can you post your forum URL?
avatar
Neymar1
Forumember

Male Posts : 406
Reputation : 28
Language : HTML, CSS, and a bit of JavaScript
Location : Scotland

http://www.simplyfifa.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by ChristyAnn956 on February 9th 2013, 5:12 pm


ChristyAnn956
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by Neymar1 on February 9th 2013, 5:51 pm

The black background is on the actual image.
avatar
Neymar1
Forumember

Male Posts : 406
Reputation : 28
Language : HTML, CSS, and a bit of JavaScript
Location : Scotland

http://www.simplyfifa.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by ChristyAnn956 on February 9th 2013, 6:39 pm

That is strange because I created it on transparent and thought some how it had gotten a background....so I tried several other images with transparent backgrounds and got the same black back result. Could it be happening when it is loading somehow????

ChristyAnn956
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by ChristyAnn956 on February 9th 2013, 6:57 pm

Huh! I reset it to the original background and played around with it and got it fixed! YAY! Thanks for the help Smile

ChristyAnn956
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Forum Logo has black background behind image

Post by Sanket on February 9th 2013, 7:28 pm

Topic Solved & Locked
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum