Problem with Gallery

Go down

Problem with Gallery

Post by Lenne on 29/10/2006, 14:47

Hello!
I have problem with my gallery
(sorry,but i search in this forum for this topic,but i didn't find an answer)

I activated my gallery, but when i went in this administration there is something wrong, i can't post a photo,and there are not some buttons,only place with nothing,
I mean this:





And in my forum,this look my gallery,there something wrong isn't it?



Thank you for any answer Very Happy
avatar
Lenne
New Member

Female Posts : 14
Reputation : 0
Language : Czech,English
Location : Czech Republic

http://silenthill.heavenforum.com/index.forum

Back to top Go down

Re: Problem with Gallery

Post by Gautamas on 30/10/2006, 09:55

Hello,

We'll resolve this bug ASAP Smile
avatar
Gautamas
Forumember

Male Posts : 143
Reputation : 6
Language : french,english,dutch
Location : France

http://help.editboard.com

Back to top Go down

Re: Problem with Gallery

Post by Lenne on 30/10/2006, 19:28

Thank you very much Very Happy Hello
avatar
Lenne
New Member

Female Posts : 14
Reputation : 0
Language : Czech,English
Location : Czech Republic

http://silenthill.heavenforum.com/index.forum

Back to top Go down

Re: Problem with Gallery

Post by father on 4/11/2006, 12:55

I have the same problem.
Maybe I did something wrong,but I don't think so?! scratch

The forum is:
http://oaza.forumotion.com/index.forum

Looking forward for any tips or suggestions.
avatar
father
New Member

Male Posts : 1
Reputation : 0
Language : English,Serbian
Location : Belgrade

http://oaza.editboard.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum