The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My forum is being so slow!

+4
Jophy
Digi
Sir Chivas™
winxlewanty
8 posters

Go down

In progress My forum is being so slow!

Post by winxlewanty March 24th 2013, 8:50 pm

Hi People,

I need some help.
My forum is being so slow that it does not load up at all.
I can't access anything.
Sometimes it's normal than most of the time it does not load at all.

http://believeinwinx.forum-motion.com/

That's the forum. Please help.
winxlewanty
winxlewanty
Forumember

Posts : 39
Reputation : 0
Language : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Sir Chivas™ March 24th 2013, 8:56 pm

Hi,

Have you tried clearing your forum's cache?
https://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

I'm able to access your forum without any issues.
Sir Chivas™
Sir Chivas™
Helper
Helper

Male Posts : 6825
Reputation : 434
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by winxlewanty March 24th 2013, 9:00 pm

Sir Chivas™ wrote:Hi,

Have you tried clearing your forum's cache?
https://help.forumotion.com/t22597-how-to-clear-the-cache-in-firefox-internet-explore-chrome

I'm able to access your forum without any issues.

Hello,
Yes, I tried that yesterday but nothings changed.

When go on my the test forum it loads fine and so does other forums.
http://believeinwinxtest.forummotion.com/

It's just my main forum that doesn't seem to be loading. It's irritating me because I need to finish renovating our new theme.
winxlewanty
winxlewanty
Forumember

Posts : 39
Reputation : 0
Language : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Sir Chivas™ March 24th 2013, 9:01 pm

Have you tried using a different browser?
Sir Chivas™
Sir Chivas™
Helper
Helper

Male Posts : 6825
Reputation : 434
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Digi March 24th 2013, 9:10 pm

Digi
Digi
Forumember

Female Posts : 29
Reputation : 2
Language : English

View user profile http://www.worldduelingacademy.com/

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by winxlewanty March 24th 2013, 9:13 pm

Sir Chivas™ wrote:Have you tried using a different browser?

Yes, I've also tried that too.

Doesn't work. I have tried Firefox,Safari,Internet Explorer and On Chrome right now.
My forum is being so slow! FyU4dZd

That's what I get when it doesn't load.
winxlewanty
winxlewanty
Forumember

Posts : 39
Reputation : 0
Language : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Jophy March 25th 2013, 4:37 am

Hello,

It may be because of the large images you have on the forum, it indeed takes time for all the large images you have on the forum to be loaded, although sometimes it depends on the connection speed too. Wink
Jophy
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 836
Language : English
Location : Somewhere

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by nextlevelgaming March 25th 2013, 4:56 am

If ever in doubt check your Resources, see what the pills are showing in time loads. If you don't understand this just check out a few youtube videos or check out this helpful website

www.pingdom.com

Go to the tools and enter your Site it will give you all sorts of information
nextlevelgaming
nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

View user profile http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Sanket April 1st 2013, 1:05 pm

Is this solved? The site loads fine for me.
Some of the images take a longer time to load as their size seems to be big.
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Zacbonic/Albinotiger April 1st 2013, 7:58 pm

Could it possibly be your internet service? I know when I use at&t internet I cannot Access one forum but access all the others.
Zacbonic/Albinotiger
Zacbonic/Albinotiger
Forumember

Male Posts : 92
Reputation : 3
Language : English, Spanish, French,And Dutch
Location : United states

View user profile http://redwood.iftopic.com

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Ape April 2nd 2013, 2:54 am

I'm with the other guys here i have took a look at your site and it shows that the pic's that you have on the main forum is running really slow
if you look at the bottom left or right of your screen when trying to open your forum your see an address search box this tells you what sub address is running at that time it shows that some address is running really slow and that is your problem.

Try removing them pic's and see if that helps or try adding them to photobucket

Ape


My forum is being so slow! Left1212My forum is being so slow! Center11My forum is being so slow! Right112
My forum is being so slow! Ape_b110
My forum is being so slow! Keep_s10
My forum is being so slow! Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 17856
Reputation : 1904
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by Sir Chivas™ April 2nd 2013, 2:58 am

I suggest to add the images to servimg itself. Wink
Sir Chivas™
Sir Chivas™
Helper
Helper

Male Posts : 6825
Reputation : 434
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

View user profile

Back to top Go down

In progress Re: My forum is being so slow!

Post by nextlevelgaming April 2nd 2013, 8:47 pm

Even using Servimg the site will still slow down, you have to have an understanding of how a website is loaded. Which is why I use pingdom. com it helps a lot reading what is loading and how long. Images are number one reasons why websites are slow as well as poor coding and not minimizing your sites CSS,HTML, JS.

Thanks
nextlevelgaming
nextlevelgaming
Forumember

Male Posts : 989
Reputation : 38
Language : English|CSS|HTML5|javascript|
Location : New York

View user profile http://www.easybbtutorials.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum