Having issues with Multi-quote

Go down

Solved Having issues with Multi-quote

Post by koimaster on May 17th 2013, 8:41 pm





I have followed the directions I read on the forum regarding having a multi-post button and availability but it does not seem to work.

Messages and e-mails> Configuration>Display "Multi-quote" button to know avail Any advice would be appreciated.
avatar
koimaster
Forumember

Male Posts : 162
Reputation : 0
Language : english
Location : Oregon

http://watchlords.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by Derri on May 17th 2013, 8:51 pm

Go to ACP --> Display --> Pics Management --> Advanced --> Buttons

Then check and see if you have a multi quote button installed on your forum.
avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8718
Reputation : 631
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by koimaster on May 17th 2013, 11:44 pm

@Derri wrote:Go to ACP --> Display --> Pics Management --> Advanced --> Buttons

Then check and see if you have a multi quote button installed on your forum.


Thank you. I do have a button on the forum but it appears not to do anything.


avatar
koimaster
Forumember

Male Posts : 162
Reputation : 0
Language : english
Location : Oregon

http://watchlords.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by Derri on May 17th 2013, 11:58 pm

The problem is you don't have a multi quote button unselected. You need that button in order for the multi quote button to show up. In the screenshot look above the multi quote selected button and you'll see what I'm talking about.
avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8718
Reputation : 631
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by koimaster on May 18th 2013, 12:25 am

Thank you for all of the help. Live and learn even at my age.

Regards,

Alain
avatar
koimaster
Forumember

Male Posts : 162
Reputation : 0
Language : english
Location : Oregon

http://watchlords.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by Derri on May 18th 2013, 12:29 am

Glad I could help Alain, best of luck with your forum thumleft
avatar
Derri
Helper
Helper

Male Posts : 8718
Reputation : 631
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Having issues with Multi-quote

Post by Jophy on May 18th 2013, 12:53 pm

Hello,

You can let us know if your problem/issue is solved by editing your topic using the edit button and by clicking the solved icon then send. Wink

Thank you Smile

Topic Solved & Locked
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum