Forum was down for 20 minutes yesterday

Go down

In progress Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by xcari on June 12th 2013, 12:55 am

Anybody else had this issue or was it just me?

xcari
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by Sir Chivas™ on June 12th 2013, 1:13 am

Hi,

What exactly happened? I think it was your browser or internet because from what I remember it wasn't.




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please y it as solved.


avatar
Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6810
Reputation : 433
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by RadioHead on June 12th 2013, 1:13 am

Hi,

There as a minor issue with Avast! Antivirus, which was fixed quite rapidly :-)
avatar
RadioHead
Forumember

Posts : 337
Reputation : 23
Language : English (der?)

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by Sir Chivas™ on June 12th 2013, 1:14 am

There was? Around what time, Radio? Oh my god




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please y it as solved.


avatar
Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6810
Reputation : 433
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by RadioHead on June 12th 2013, 1:18 am

@Sir Chivas™️ wrote:There was? Around what time, Radio? Oh my god

Yes, the ticket to the devs was around 11AM in France Cool
avatar
RadioHead
Forumember

Posts : 337
Reputation : 23
Language : English (der?)

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by Sir Chivas™ on June 12th 2013, 1:25 am

Okay, thanks for the info, mate.


Is this problem fixed though? Or is it a basic question for everyone?




Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please y it as solved.


avatar
Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6810
Reputation : 433
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by RadioHead on June 12th 2013, 1:27 am

@Sir Chivas™️ wrote:Okay, thanks for the info, mate.


Is this problem fixed though? Or is it a basic question for everyone?

According to what I can publicly see, yes, the issue is fixed now. loove
avatar
RadioHead
Forumember

Posts : 337
Reputation : 23
Language : English (der?)

Back to top Go down

In progress Re: Forum was down for 20 minutes yesterday

Post by Jophy on June 12th 2013, 3:25 am

Ok, let's wait for the topic starter to confirm. Is it solved for you too xcari? Smile
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum