(Only Topic!) New Editor

Page 21 of 34 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next

Go down

In progress (Only Topic!) New Editor

Post by TWYLYGHT on June 12th 2013, 3:34 pm

First topic message reminder :

Is there a way to opt of this new editor? If not is there a way to at least set the smiley's back to the old way. They are hard to see even with the mouse over feature. Any member we have with poor eye sight will not be able to use them. I ware glasses and it's hard for me to make head nor tails on the smileys.

Thanks in advance for a quick reply.


Edit:
A few solutions for the problems.


Smiley Problem:
https://help.forumotion.com/t124671p60-only-topic-new-editor#830677

For the editor not appearing Problem:
https://help.forumotion.com/t124758-lost-my-new-text-editor-on-my-forum-the-fix#831689

For turning off the WYSYIWYG by default:
https://help.forumotion.com/t124664-language-issue-in-new-editor#830420

For the Quote problem, cursor still remaining in the Quote box

https://help.forumotion.com/t124671p600-only-topic-new-editor#832889
https://help.forumotion.com/t124671p600-only-topic-new-editor#832892


For changing the font color in the reply box [Working for phpbb2]
https://help.forumotion.com/t124671p960-only-topic-new-editor#838113

For changing the background color in the reply box [Working for phpbb2]
https://help.forumotion.com/t124671p960-only-topic-new-editor#838102

Currently the editor has bugs related to posting via mobile operating systems. Will advise not to use them, until they are fixed. Regret the Inconvenience.

Regards,
Sanket

To add an image to the text editor, add this to your CSS:
Code:
 .sceditor-container iframe, .sceditor-container textarea {
          background-image:  url("IMAGE'S URL") !important;
          background-position:  center center !important;
          background-repeat:  no-repeat !important;
    }
avatar
TWYLYGHT
Forumember

Posts : 82
Reputation : 7
Language : ENGLISH

http://taggersrealm.forumotion.com/

Back to top Go down


In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by sonja ss on June 17th 2013, 4:20 pm

We should have option to back to old editor!
How can you guys just make decision like that and not give us options!

New editor is bad full of glitches and how can you force that to us!? 
You made the board worse!

Our board uses a lot of images and borders and we cannot use border s in topics system anymore!
Even basic copy/paste is not working as before!

sonja ss
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by thames 300e on June 17th 2013, 4:58 pm

We should have the option to go back to old editor!
How can you guys just make decision like that and not give us options!
avatar
thames 300e
Forumember

Male Posts : 238
Reputation : 0
Language : England
Location : ford100e.org

http://ford100e.forumakers.com/portal.htm

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by KM-Sage on June 17th 2013, 5:22 pm

Where do you change the default text color? My background is black, and the default text color is black. I want the text to be set to a specific color as soon as you start typing. Do not tell me that users need to change it themselves. I need it to be default.

KM-Sage
Forumember

Posts : 40
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by kirk on June 17th 2013, 6:03 pm

@thames 300e wrote:We should have the option to go back to old editor!
How can you guys just make decision like that and not give us options!

This is not necessary to post again, it was already said in the above post. please do not re-post nonsense.


@KM-Sage wrote:Where do you change the default text color? My background is black, and the default text color is black. I want the text to be set to a specific color as soon as you start typing. Do not tell me that users need to change it themselves. I need it to be default.

Have you tried looking in your colors list to see if that works.

Admin panel>display>colors

other then that please post the link to your forum so we can see it.
avatar
kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 653
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by alfa27 on June 17th 2013, 6:06 pm

Im still having issues on my site.

If i have to post i get "message must be more than 5 characters"

I also have to preview before i post or it wont post.

alfa27
Forumember

Posts : 35
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by KM-Sage on June 17th 2013, 6:15 pm

kirk,

I did try changing the colors, but this does not work. This is my forum: http://kingdoms.heavenforum.org/t945-forum-changes

The new editor seems to have override all the color settings I had set up. So I need some kind of code to re-override it.

KM-Sage
Forumember

Posts : 40
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Sanket on June 17th 2013, 6:30 pm

Add this to your css & check.
Code:
    .sceditor-container iframe, .sceditor-container textarea{
    font-color: #ff0000 !important;
    }
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2829
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by APE on June 17th 2013, 6:36 pm

Hi all that have the Quote problem,

Here is a way around the problem but it's only a temporary fix until the tech's fix it.

This is a Fix gave to the members on the french forum that is working on my forum really well
I would add this is not a full fix and may not work for everyone.

Step 1
ACP  Modules Tab    HTML & JAVASCRIPT Javascript codes management

Step 2
Enable Javascript code management : YES
Make a new Javascript
Title : Name it quote bug or what ever you wish
Placement : All pages
Put this code :

Code:
$(function () {
        if (!$.sceditor) return;
        $.sceditor.plugins.bbcode.bbcodes.quote.html = function (token, attrs, content) {
        if (typeof attrs.defaultattr !== "undefined") content = '<cite>' + attrs.defaultattr + '</cite>' + content;
        return '<br /><blockquote>' + content + '</blockquote><br />';
        };
        });

Then Save

Now test to see if this has worked

Ape Neutral
avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12729
Reputation : 1344
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Captain Hunk on June 17th 2013, 6:44 pm

@APE wrote:
@Brooksy118 wrote:Our forum members are having issues when quoting, as their own post is being included in the quote - they can't get the cursor out of the quote field.

Hello,
This bug is already reported to out tech's and they are dealing with it.
There is a way around this that you may want to use for now until the bug has been fixed,
The step is easy,
When you click the quote button on your forum you should see your Quoted post in a box at the top of the editor.
To start typing you will need to click here



once you have clicked there you will then have the code "/quote
" at the end of that is where you should enter your text  once you have typed 2 or 3 letters lick that icon again and you can carry on typing again

I hope this helps you until we can get the bug fixed.

Your Friendly Helper Ape Neutral

The easiest fix I found with the Quote is to Switch Editor Mode as described above and just click next to the end quote on the same line. Then hit your Enter key to create space for a new paragraph, Hit your Enter key twice if you want some extra space when typing.
avatar
Captain Hunk
Forumember

Male Posts : 130
Reputation : 5
Language : English
Location : USA

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by APE on June 17th 2013, 6:50 pm

yes but the one i have just gave will stop any of that Wink



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12729
Reputation : 1344
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Captain Hunk on June 17th 2013, 6:56 pm

Nice! Hope it really works. I'll bide my time till it's all squared away.
avatar
Captain Hunk
Forumember

Male Posts : 130
Reputation : 5
Language : English
Location : USA

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Mr MattM on June 17th 2013, 7:02 pm

@APE wrote:yes but the one i have just gave will stop any of that Wink

Works fine on my site. Thanks, APE!

Mr MattM
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by TWYLYGHT on June 17th 2013, 7:09 pm

Sorry to bring up the PM issue again but, I do have members fussing about it.

I can read the pms. I cannot create a new pm or reply to a pm. When I click reply or new pm It takes forever to load the edit box. When the edit box appears it is trying to load still and I have an egg timer, it will not let me type anything it just sits there and there is nothing I can do except to exit the Browser.

It says on the status bar that it is downloading 12 images http:/illweb.com/rsc/70/frm/sceed/minifield themes/fanfanfan.png

I have told our members to be patient as the techs here are working on all the bugs and will fix things asap.
avatar
TWYLYGHT
Forumember

Posts : 82
Reputation : 7
Language : ENGLISH

http://taggersrealm.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by rivperformance on June 17th 2013, 7:30 pm

Java script fix works. Thanks APE!!!
avatar
rivperformance
Forumember

Male Posts : 62
Reputation : -3
Language : English
Location : USA

http://www.rivperformance.editboard.com

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by ob1 on June 17th 2013, 8:03 pm

@Captain Hunk wrote:

The easiest fix I found with the Quote is to Switch Editor Mode as described above and just click next to the end quote on the same line. Then hit your Enter key to create space for a new paragraph, Hit your Enter key twice if you want some extra space when typing.

Guys keep saying that....but if you try to quote on MY site, and switch editor, the text in the editor goes to white on white(invisible). So all my guys are really screwed right now.(www.gravitypirates.com). Really hopping this gets fixed soon. Please provide temp help if you can. New editor is kinda evil.lol
avatar
ob1
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 0
Language : english
Location : San Diego Ca

http://www.gravitypirates.dust.tv

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by runawayhorses on June 17th 2013, 8:35 pm

@ob1 wrote:Guys keep saying that....but if you try to quote on MY site, and switch editor, the text in the editor goes to white on white(invisible).  So all my guys are really screwed right now.(www.gravitypirates.com).  Really hopping this gets fixed soon.  Please provide temp help if you can.  New editor is kinda evil.lol
Hi, copy this into your stylesheet that should fix it for now:

AP>>Colors>>CSS stylesheet:
Code:
.content blockquote {
    color: #99FF33;
    background: #000 !important;
}

Edit: Or are you talking about the text editor background color in the text field?

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 165
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by APE on June 17th 2013, 8:40 pm

@Mr MattM wrote:
@APE wrote:yes but the one i have just gave will stop any of that Wink

Works fine on my site.  Thanks, APE!

@rivperformance wrote:Java script fix works. Thanks APE!!!

Glad this fix worked for you Wink
avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12729
Reputation : 1344
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by ob1 on June 17th 2013, 8:44 pm

@runawayhorses wrote:
@ob1 wrote:Guys keep saying that....but if you try to quote on MY site, and switch editor, the text in the editor goes to white on white(invisible).  So all my guys are really screwed right now.(www.gravitypirates.com).  Really hopping this gets fixed soon.  Please provide temp help if you can.  New editor is kinda evil.lol
Hi, copy this into your stylesheet that should fix it for now:

AP>>Colors>>CSS stylesheet:
Code:
.content blockquote {
    color: #99FF33;
    background: #000 !important;
}

Edit: Or are you talking about the text editor background color in the text field?
Thanks for the code. I tried it, but no change. Text is still white on white background in the text field after switching editor. www.gravitypirates.com Other ideas?
avatar
ob1
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 0
Language : english
Location : San Diego Ca

http://www.gravitypirates.dust.tv

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Menos on June 17th 2013, 8:52 pm

@APE wrote:Hi all that have the Quote problem,

Here is a way around the problem but it's only a temporary fix until the tech's fix it.

This is a Fix gave to the members on the french forum that is working on my forum really well
I would add this is not a full fix and may not work for everyone.

Step 1
ACP  Modules Tab    HTML & JAVASCRIPT Javascript codes management

Step 2
Enable Javascript code management : YES
Make a new Javascript
Title : Name it quote bug or what ever you wish
Placement : All pages
Put this code :

Code:
$(function () {
        if (!$.sceditor) return;
        $.sceditor.plugins.bbcode.bbcodes.quote.html = function (token, attrs, content) {
        if (typeof attrs.defaultattr !== "undefined") content = '<cite>' + attrs.defaultattr + '</cite>' + content;
        return '<br /><blockquote>' + content + '</blockquote><br />';
        };
        });

Then Save

Now test to see if this has worked

Ape Neutral
Good work Ape!
It worked on my phpbb2 forum!
Cheers!! Hello

edit: On multiple quotes, I still have a problem.. hmmmm Confused


Last edited by Menos on June 17th 2013, 8:58 pm; edited 1 time in total
avatar
Menos
Forumember

Male Posts : 379
Reputation : 4
Language : Greek, English and Slovak

http://cbrxx.darkbb.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by runawayhorses on June 17th 2013, 8:52 pm

Yeah that code I posted fixes the background color of the quoted posts, I noticed on your forum posts that were quotes had a white background with lime green text and is barely readable.

I can fix your text editor background quote color if I can figure out how to quote someone. I see your forum is open for guests to post but I don't see an option to quote.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 165
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Mr MattM on June 17th 2013, 8:58 pm

Has anyone reporting shrinking/growing text boxes?  I seem to have this issue in Explorer where the editor text box starts shrinking (bottom to top) as soon as it loads.  I can stop it by grabbing the resizer in the bottom right corner and manually changing the size.  If I start a PM window, the text box starts growing (top to bottom).

I haven't seen this reported elsewhere.  Any ideas?

Mr MattM
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by ob1 on June 17th 2013, 9:13 pm

Runaway horses- It does the same thing if you try to edit your post. Not sure why you can't quote...but try that. Thank you!
avatar
ob1
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 0
Language : english
Location : San Diego Ca

http://www.gravitypirates.dust.tv

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by runawayhorses on June 17th 2013, 9:20 pm

Ok try this:

Code:
#message-box textarea {
    color: #000 !important;
}

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 165
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by PrcBby on June 17th 2013, 9:23 pm

I am sooo desperate.  I have had several top posting members quit because of the new editor.   I do not have the editting bar for "making new topic" or  "quoting"   .  We only have it for replying.  Some members don't even have it for that.  I can not do the changes to the templates because I dont have all the ones that they say to change.  Plus, I do not know what I am doing.   Please help me. I have phpbb2   our URL is    http://www.dinardaily.net/


Last edited by PrcBby on June 17th 2013, 9:34 pm; edited 1 time in total
avatar
PrcBby
Forumember

Posts : 27
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by ob1 on June 17th 2013, 9:32 pm

Naming my first kid after running horses. That's a big help, thx.
avatar
ob1
Forumember

Male Posts : 60
Reputation : 0
Language : english
Location : San Diego Ca

http://www.gravitypirates.dust.tv

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by runawayhorses on June 17th 2013, 9:35 pm

@ob1 wrote:Naming my first kid after running horses.  That's a big help, thx.
haha! you're welcome glad it worked for ya. Smile

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 165
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by PrcBby on June 17th 2013, 9:54 pm

Can anyone help me get the text editor to show up on my site?
avatar
PrcBby
Forumember

Posts : 27
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by APE on June 17th 2013, 10:06 pm

@Menos wrote:

Good work Ape!
It worked on my phpbb2 forum!
Cheers!! Hello

edit: On multiple quotes, I still have a problem.. hmmmm Confused
Hi Menos the problem is not showing on my Multi  Quote  i have ran a number of tests and still have no problem with it What the fuck ?!? make sure your code is right on your templates and the code i gave you . if there right then the problem is something is blocking the code on your java  or browser

If you give me a test account by pm i will test this some more for you

Ape


Last edited by APE on June 17th 2013, 10:17 pm; edited 1 time in total



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12729
Reputation : 1344
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by Neymar1 on June 17th 2013, 10:15 pm

Any news? Are the techs tech'ing?
avatar
Neymar1
Forumember

Male Posts : 406
Reputation : 28
Language : HTML, CSS, and a bit of JavaScript
Location : Scotland

http://www.simplyfifa.com

Back to top Go down

In progress Re: (Only Topic!) New Editor

Post by mata lelaki on June 17th 2013, 10:30 pm

Content Removed

mata lelaki
New Member

Posts : 12
Reputation : 1
Language : xvxvxvx

Back to top Go down

Page 21 of 34 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum