Hosting of Images for Forum not Working

Go down

Solved Hosting of Images for Forum not Working

Post by mlcox151 on August 31st 2013, 2:51 am

I had reports last night that our forum was having issues with buttons disappearing from the nav bar. I wasnt able to see the problem but when i logged in this morning I have the same problem. Went to pics management in admin panel and found that the pics are missing from management. pic address is still there but its not being recognised. 
I was going to add an image but i can host it but when i add pic address in Insert Image im getting the same thing that is happening on my forum with the hosted button images

This was supposed to be the image > but i just keep getting that image icon with hosted images

mlcox151
Forumember

Posts : 27
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Hosting of Images for Forum not Working

Post by Sir. Mayo on August 31st 2013, 3:27 am

avatar
Sir. Mayo
Forumember

Male Posts : 980
Reputation : 90
Language : English, Some french.
Location : you can also reach me on snoonet's irc server. I idle in #Techsupport Username is Vault108

http://sir-mayo.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Hosting of Images for Forum not Working

Post by mlcox151 on August 31st 2013, 6:58 am

Topic Solved

mlcox151
Forumember

Posts : 27
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Hosting of Images for Forum not Working

Post by SLGray on August 31st 2013, 7:36 am

Topic Solved & Archived


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43465
Reputation : 3084
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum