Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Go down

Solved Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by middo2 on October 2nd 2013, 7:20 pm

I installed a new skin yesterday. I also added the "Like" button, that's in Tips and Tricks, instead of the Rep System. I noticed this after I added the button.

When I go the forum page, something is loading...if you look at your cursor.

Please help me figure out what's wrong, it's really really annoying: http://newhorizons.englishboard.net/forum

I use Chrome BTW.
middo2
middo2
Forumember

Posts : 503
Reputation : 5
Language : English

View user profile http://newhorizons.englishboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by Ange Tuteur on October 2nd 2013, 7:28 pm

Hello middo2,

Your issue is derived from the theme you installed. It has links which I believe are dead and are causing your browser to request the image from this host until it has timed out.

These are the images I've found in your CSS:
Code:
http://a.imagehost.org/0164/bg_footer.png
http://a.imagehost.org/0893/bg_header.jpg
If you're willing to post your CSS stylesheet I can remove the images above which are causing your forum to load extremely slow, or you can remove them yourself too if you wish.

I would also suggest checking your pics management and removing any links which refer to 'a.imagehost.org' which are not loading.
Ange Tuteur
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13232
Reputation : 2971
Language : EN, JA, FR
Location : Macungie, PA

View user profile https://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by middo2 on October 3rd 2013, 1:22 am

Thank you so much! I removed them Smile !
middo2
middo2
Forumember

Posts : 503
Reputation : 5
Language : English

View user profile http://newhorizons.englishboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by SLGray on October 3rd 2013, 1:29 am

Is this solved?


Something is always loading on my forum; Possible coding issue Slgray10
Something is always loading on my forum; Possible coding issue Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 48155
Reputation : 3383
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by middo2 on October 3rd 2013, 2:00 am

Yes it is.
middo2
middo2
Forumember

Posts : 503
Reputation : 5
Language : English

View user profile http://newhorizons.englishboard.net

Back to top Go down

Solved Re: Something is always loading on my forum; Possible coding issue

Post by SLGray on October 3rd 2013, 6:43 pm

Topic Solved & Locked


Something is always loading on my forum; Possible coding issue Slgray10
Something is always loading on my forum; Possible coding issue Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 48155
Reputation : 3383
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum