The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lost content?

2 posters

Go down

Solved Lost content?

Post by multiverse December 1st 2013, 1:51 am

http://mugenmultiverse.fanbb.net/

Apparently something happened to the server database making us lose content. Do not know how many posts are losts, but something weird happened.
avatar
multiverse
Forumember

Posts : 153
Reputation : 2

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by multiverse December 1st 2013, 1:53 am

PM's affected too. I know I had one waiting on me due to email notification and now its not there. No telling how many other members lost PMs sent and received too.
avatar
multiverse
Forumember

Posts : 153
Reputation : 2

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by SLGray December 1st 2013, 2:03 am

Second Reminder:

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!
 

What exactly happened right before this issue occurred?


Lost content? Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51533
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by multiverse December 1st 2013, 2:13 am

All I know is that I checked the memberlist and noticed a gap where people hadn't logged in for awhile according to it. I had noticed a few posts before than on the forum were now missing.

When looking at the memberlist now, you can see a big gap there now for proof.

I remembered getting a PM notification and not checking at the time but deciding to check after whatever content loss and it was not there either like it should be.
avatar
multiverse
Forumember

Posts : 153
Reputation : 2

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by SLGray December 1st 2013, 2:15 am

Did you do a restore lately?


Lost content? Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51533
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by multiverse December 1st 2013, 2:21 am

No, in fact, I thought anything like that handled on your forumotion's end automatically.

A few posts are showing back up again, but the memberlist is still showing that gap of usage. The PM I mentioned before now showed up too.
avatar
multiverse
Forumember

Posts : 153
Reputation : 2

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by SLGray December 1st 2013, 2:26 am

Try resyning your forum.

Administration Panel > General > Forum > Configuration
At the bottom of the page. Try it a couple of times.


Lost content? Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51533
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by multiverse December 1st 2013, 3:06 am

Done but did not see a difference. There at least one user whose post count showing up unchanged even though made posts during that time so wondering if overall forum post count being affected in the same way.
avatar
multiverse
Forumember

Posts : 153
Reputation : 2

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by SLGray December 1st 2013, 4:56 am

You could try resyning the member in question. The option is in the same location as the forum resyn option.


Lost content? Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51533
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: Lost content?

Post by SLGray December 3rd 2013, 8:30 pm



Lost content? Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51533
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum