Icons do not announce new posts, does not change color

Go down

In progress Icons do not announce new posts, does not change color

Post by Lady Happy on Sat Jun 28, 2014 6:07 pm

Hello, 
I have a problem. User writes post, but I do not see the icon "new". The icon is still the same. In the lower right corner of the legend shows the correct icon new post, no new post, locked. At the forum, it never works. It does not change with new posts. How to fix it, please? 
Thank you.


Legend - correct


Forum - wrong


Last edited by Lady Happy on Sat Jun 28, 2014 6:18 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : added screenshots)

Lady Happy
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : czech

http://lady-happy-cz.forumczech.com/

Back to top Go down

In progress Re: Icons do not announce new posts, does not change color

Post by SLGray on Sun Jun 29, 2014 9:26 am

If you post in the thread, it will not appear new to you.  Also the images look like they are the same images.  Try changing the images where they appear completely different.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43515
Reputation : 3094
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Icons do not announce new posts, does not change color

Post by Lady Happy on Sun Jun 29, 2014 10:22 am

@SLGray wrote: Pokud příspěvek ve vlákně, nezobrazí se vám nové. Také obrazy vypadají, že jsou stejné obrázky. Zkuste změnit obrázky, kde se objevují zcela odlišné.

Screen I created after debiting the user. I created the forum. User created theme. The image is not changed. Should be yellow, as in the legend. 
Sorry for my English. I translate through Google.

Lady Happy
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : czech

http://lady-happy-cz.forumczech.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum