Used credit to disable ads-still showing

Go down

Solved Used credit to disable ads-still showing

Post by powerpuffjemz on October 10th 2014, 7:29 pm

Hello,
I used credits to disable ads for guests and members last Oct.7 but the ads still pop up. I tried clearing cookies and history but still the same. What could be the problem?

Your response is highly appreciated.


site: www.ftislandphilippines.com

Thanks!


Last edited by powerpuffjemz on October 14th 2014, 5:33 pm; edited 1 time in total

powerpuffjemz
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Used credit to disable ads-still showing

Post by Shadow on October 13th 2014, 10:02 am

Hi

I don't see any ads on your forum. Is the proble solved?

Thanks for your answer

Best regards

Buttercup
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15970
Reputation : 1731
Language : French, English

https://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Used credit to disable ads-still showing

Post by powerpuffjemz on October 14th 2014, 5:35 pm

solved. Maybe there was just a delay or glitch.


thanks!

powerpuffjemz
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Used credit to disable ads-still showing

Post by SLGray on October 14th 2014, 7:21 pm

Topic solved and archived



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43665
Reputation : 3104
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum