Code for the lights did not work.

Go down

Code for the lights did not work.

Post by smurfavr on December 19th 2014, 7:56 pm

Code for the lights did not work.



Code:
$(function(){$(function(){
  var padTop = true,
  frame = document.createElement('IFRAME'), body = document.body, s = '';
  frame.setAttribute('style','position:absolute;left:0;right:0;top:0;width:100%;height:100px;border:none;z-index:1000;');
  frame.src = 'http://opensource.olympe.in/lights/?size=tiny';
  frame.id = 'schillmania-lights';
  body.insertBefore(frame, body.firstChild);
 
  if (document.getElementById('fa_toolbar')) {
    frame.style.top = '28px';
    document.getElementById('fa_hide').onclick = function() { frame.style.top = '0px' };
    document.getElementById('fa_show').onclick = function() { frame.style.top = '28px' }
  }
  if (padTop == true) {
    if (body.getAttribute('style')) s = body.getAttribute('style');
    body.setAttribute('style',s + 'padding-top:100px !important;');
  }
})});
avatar
smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1693
Reputation : 17
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by Mati on December 19th 2014, 8:16 pm

Looks like that may be a problem with the host that @Ange Tuteur hosting the script.
avatar
Mati
Active Poster

Posts : 1909
Reputation : 291
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://forumdirectory.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by _Twisted_Mods_ on December 19th 2014, 8:44 pm

script works fine ... i see the lights on ur site... are u still having the issue?
avatar
_Twisted_Mods_
Helper
Helper

Male Posts : 2064
Reputation : 314
Language : English
Location : Ms

http://liquidcode.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by smurfavr on December 19th 2014, 9:46 pm

When you put the topic gives me an error which is pictured.
avatar
smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1693
Reputation : 17
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by APE on December 19th 2014, 11:09 pm

Do you have it set to all pages ? the code works fine when i look at your site and works fine on my forum

EDIT: it looks like you have an older code have you seen the update
https://help.forumotion.com/t136682p30-how-to-add-christmas-lights-to-the-site#928828 see last post your code looks to big Wink


Last edited by APE on December 19th 2014, 11:15 pm; edited 1 time in total



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12296
Reputation : 1276
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by Mati on December 19th 2014, 11:13 pm

I got no problem when I view the topics in your forum the script works fine.
avatar
Mati
Active Poster

Posts : 1909
Reputation : 291
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://forumdirectory.forumotion.net/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by APE on December 19th 2014, 11:17 pm

Mati™ wrote:I got no problem when I view the topics in your forum the script works fine.
@Mati The problem is down to the old code he has it's been updated on the link i gave in my last post the data was changed on the host server.

APE



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12296
Reputation : 1276
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by Ange Tuteur on December 19th 2014, 11:37 pm

Hey @smurfavr,

The service was offline for 1h today. You can check the status here, if the lights disappear.
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13201
Reputation : 2917
Language : EN10, FR5, JA5
Location : Macungie, PA

https://github.com/SethClydesdale

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by smurfavr on December 20th 2014, 9:50 am

Thanks for now everything works. Leaving the subject a few days if there is a problem not to write a new topic.
avatar
smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1693
Reputation : 17
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Re: Code for the lights did not work.

Post by smurfavr on December 29th 2014, 12:46 pm

From yesterday-code lights did not work.

psp
Already working.
avatar
smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1693
Reputation : 17
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum