Posts

Go down

In progress Posts

Post by Daenerys87 on May 12th 2016, 6:57 pm

I and my members have been having posting issues on my forum. Sometimes in mid typing (especially lengthy posts) it will freeze and then take awhile to type out the post. I don't know what is going on....

My forum: www.winterstormusa.com
avatar
Daenerys87
Forumember

Female Posts : 62
Reputation : 1
Language : English

http://www.winterstormusa.com

Back to top Go down

In progress Re: Posts

Post by APE on May 12th 2016, 7:23 pm

Hello

Thank you for making this report to us today.

this sounds to me that its a browser problem or a code you may have installed in your site.

Do you have any javascript codes running in your forum?

If yes Please try and turn them all off and see if the problem is still showing.

If yes try and clear your browser data / cache / History
Update your browser's and then try again.

Most of the time it is down to some thing on your site making this happen.

Also try and reset your modem / Hub and see if it still shows it face.



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12327
Reputation : 1284
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Posts

Post by Daenerys87 on May 12th 2016, 7:41 pm

It isn't a browser issue as it happens to all members. I disabled the minimum post count javascript and so far that seems to have fixed it. If it happens again, I will post here. Thanks.
avatar
Daenerys87
Forumember

Female Posts : 62
Reputation : 1
Language : English

http://www.winterstormusa.com

Back to top Go down

In progress Re: Posts

Post by APE on May 12th 2016, 8:03 pm

ok Please let me know Smile



avatar
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 12327
Reputation : 1284
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum