The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Running slow???

+17
Skittles
Null-11
Uber Lord
NancyB
ilovegreen
Data2link
Nessa
Maxiamento
brale1
Dragnite
onloantodiv1
bootcoot
samb
Jinzo
skouliki
dp
Hardwood
21 posters

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

Running slow??? Empty Running slow???

Post by Hardwood March 28th 2008, 6:24 pm

Is something wrong with the server(s). Are we being attacked?
My forum and for that matter this forum is running VERY slow but I am not having problems with any other forum. Is all OK?
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by dp March 28th 2008, 6:25 pm

Same here, this forum is really slow!!
dp
dp
Forumember

Male Posts : 169
Reputation : 0
Language : English, French,Spanish, German and Russian

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Guest March 28th 2008, 6:26 pm

my forum is going realyl slow too i thought it was me
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Hardwood March 28th 2008, 6:33 pm

Now my forum will not load at all. I just get a white screen. Sad
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by dp March 28th 2008, 6:39 pm

My forums alright, but this forum is slowing down!
dp
dp
Forumember

Male Posts : 169
Reputation : 0
Language : English, French,Spanish, German and Russian

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Guest March 28th 2008, 6:46 pm

Mine reminds me of the old dial up days, and this forum took ten minutes to load.
Seems like a big problem this time not a glitch. affraid
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by skouliki March 28th 2008, 7:05 pm

real slow also but during the day ...the night is ok scratch
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 12974
Reputation : 1562
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Hardwood March 28th 2008, 7:18 pm

skouliki wrote:real slow also but during the day ...the night is ok scratch
This place and my forum always run pretty fast. This just started happening. I wonder if the server is being attacked!!!
I can click on reply and go get another soda before I get the posting screen.
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Jinzo March 28th 2008, 7:22 pm

Oooh, We've been having trouble too. ESPECIALLY with the chatbox. All the members who've been posting in the chatbox have been getting 30 sec - 2 min lag.

If it helps: the lagging was said to start about 11:00 eastern time.

More news: at about 2:15 Eastern, the chatbox kind of rejected all members, and it loaded with a white page. Finally, at about 2:45 eastern, members can get back in. The forumwide lag seems to have reduced, but it's definitely still apparent.


Last edited by Jinzo on March 28th 2008, 7:48 pm; edited 2 times in total
avatar
Jinzo
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by samb March 28th 2008, 7:26 pm

Mine is also running slow, as is another forum I'm on. Thought perhaps it was just me, but others I know have also mentioned it
avatar
samb
Forumember

Female Posts : 29
Reputation : 10
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by bootcoot March 28th 2008, 7:41 pm

yep!! i get one problem sorted (notification emails) and another arises!! my forum (and this one) dreadfully slow!!!!
bootcoot
bootcoot
Forumember

Female Posts : 83
Reputation : 0
Language : english
Location : north yorkshire, UK

View user profile http://www.clubpenguinchat.biz

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by onloantodiv1 March 28th 2008, 7:51 pm

any techs posted yet, usually my busiest night this
avatar
onloantodiv1
Forumember

Male Posts : 69
Reputation : 0
Language : english
Location : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Hardwood March 28th 2008, 8:06 pm

onloantodiv1 wrote:any techs posted yet, usually my busiest night this
Nope, they prolly can't get in Laughing
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by onloantodiv1 March 28th 2008, 8:08 pm

Hardwood wrote:
onloantodiv1 wrote:any techs posted yet, usually my busiest night this
Nope, they prolly can't get in Laughing

deary me, all the forums go down, and yet noone is on here that can sort it, ...
avatar
onloantodiv1
Forumember

Male Posts : 69
Reputation : 0
Language : english
Location : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Dragnite March 28th 2008, 8:18 pm

My forum is also very slow too.
avatar
Dragnite
New Member

Male Posts : 7
Reputation : 0
Language : English

View user profile http://monkeyuniverse.forumonline.biz

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by brale1 March 28th 2008, 8:51 pm

My forum is also very slow too.
brale1
brale1
Forumember

Male Posts : 100
Reputation : 0
Language : bosnian
Location : Atlanta - USA

View user profile http://brka56.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by onloantodiv1 March 28th 2008, 8:53 pm

speeding back up now
avatar
onloantodiv1
Forumember

Male Posts : 69
Reputation : 0
Language : english
Location : United Kingdom

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Hardwood March 28th 2008, 9:01 pm

onloantodiv1 wrote:speeding back up now
It does seem to be getting better.
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Maxiamento March 28th 2008, 9:08 pm

maybe an update why does hardwoords message looks so weird though? with all the blue stripes going through it?
Maxiamento
Maxiamento
Forumember

Posts : 182
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Nessa March 28th 2008, 10:18 pm

mwii It may be just a Temporary Server Issue / Glitch because it was slow loading for a few minutes for me as well on my forum, but everything seems fine now. Wink
Nessa
Nessa
Energetic

Female Posts : 6203
Reputation : 128
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Data2link March 28th 2008, 11:03 pm

Mine is very slow too- glad to here it's not my computer- the chatbox took the worst hit from whatever it is- but it does seem to be getting better.
avatar
Data2link
Forumember

Female Posts : 272
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by skouliki March 29th 2008, 12:28 am

much better now
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 12974
Reputation : 1562
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Hardwood March 29th 2008, 1:08 am

Maxiamento wrote:maybe an update why does hardwoords message looks so weird though? with all the blue stripes going through it?
I think the aliens are doing that to my posts Shocked
Hardwood
Hardwood
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by ilovegreen March 29th 2008, 11:50 am

OMG, all of us are having the same problem. Our forum is running very slow since yesterday and I have not noted down any improvement today.

It's taking me more than minutes to load the pages.

Why?
ilovegreen
ilovegreen
Forumember

Male Posts : 114
Reputation : 0
Language : English
Location : France

View user profile http://www.entermyworld.heavenforum.com

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by dp March 29th 2008, 2:33 pm

It's alright for me now!! Very good
dp
dp
Forumember

Male Posts : 169
Reputation : 0
Language : English, French,Spanish, German and Russian

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Jinzo March 29th 2008, 2:33 pm

It's back to it's old self. Yippee!
avatar
Jinzo
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by dp March 29th 2008, 5:11 pm

It might have just been something the technicians where working on and it was just running slow, or it was just something which happened I guess! Very Happy
dp
dp
Forumember

Male Posts : 169
Reputation : 0
Language : English, French,Spanish, German and Russian

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Jinzo March 29th 2008, 6:01 pm

oh no.....
The lag! It's back!

No kidding, it returned between my last post and now. Once again, the chatbox is the primary target.

EDIT: nevermind, the entire forum is affected. Please sort this mess. ;-;


Last edited by Jinzo on March 29th 2008, 6:25 pm; edited 1 time in total
avatar
Jinzo
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by Guest March 29th 2008, 6:13 pm

my forum and a few other forums i use are really lagging what going off FOR CRYING OUT LOUD.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Running slow??? Empty Re: Running slow???

Post by NancyB March 29th 2008, 6:42 pm

My forum is having the same slow-down pattern that has been discussed.
It's very slow at the moment. It bothers me because I changed providers because my old forum did this too often.
I hope it is fixed soon.
NancyB
NancyB
Forumember

Posts : 64
Reputation : 0
Language : English

View user profile http://allaboutbigbrother.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum