The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

4 posters

Go down

Solved SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Kenj November 12th 2017, 3:42 pm

Technical Details


Forum version : #phpBB3
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer
Screenshot of problem : https://images2.imgbox.com/f3/64/8cb8t8rJ_o.jpg
Who the problem concerns : All members
When the problem appeared : Problem started Nov.11/2017
Forum link : https://bladerunner.americantalk.net

Description of problem

Hi there, this SSL error (screenshot attached) started showing up yesterday around 7PM PST, and went away for several hours and then it came back again sometime after 2AM PST. I'm worried this is kind of message will scare readers away, despite them being able to simply make a exception in their browsers. Something has changed with the americantalk.net domain - not being seen as part of the forumotion network? The site has had the SSL certificate since May 2017 and no problems prior to Nov.11/17.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/what-does-your-connection-is-not-secure-mean#w_the-certificate-is-only-valid-for-site-name

Thanks in advance,
Kenj


Last edited by Kenj on November 20th 2017, 2:32 pm; edited 1 time in total
Kenj
Kenj
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : English

http://bladerunner.americantalk.net

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Ape November 12th 2017, 3:47 pm

Hello can i ask how long you have had a HTTPS address on your forum ?

Sorry just see the time you added it in your post.

Have you gone over all your forum and looked to see if there is any items on your site that has a link photo IMG that has a HTTP address on it ?

I ask this because if your site is in HTTPS mode and Google or any other system reads a HTTP address it will flag up as unsafe.


SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Left1212SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Center11SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Right112
SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Ape_b110
SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 19161
Reputation : 1995
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Kenj November 12th 2017, 3:53 pm

The https has been active since May 2017.
Kenj
Kenj
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : English

http://bladerunner.americantalk.net

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Ape November 12th 2017, 3:55 pm

I have looked at your post and your forum and don't see a problem I made a edit to my last post Please re read Wink


SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Left1212SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Center11SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Right112
SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Ape_b110
SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Ape1010
Ape
Ape
Administrator
Administrator

Male Posts : 19161
Reputation : 1995
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Kenj November 12th 2017, 4:31 pm

You're right is now gone and I checked with another person elsewhere. I will close this topic if everything is OK over the next couple days, but I guess for now let's wait and see. It already went away once, that was able to catch, now this is the second time it has gone away. Confused

Thanks for the help anyway, hopefully I won't need anymore. Angel

Kenj
Kenj
Kenj
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : English

http://bladerunner.americantalk.net

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by SLGray November 12th 2017, 8:24 pm

Did this appear on a certain page of your forum or the whole forum?


SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 51512
Reputation : 3519
Language : English
Location : United States

https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Kenj November 20th 2017, 2:31 pm

It was showing up on the entire site, but it hasn't happened again since the 12th. Whatever was wrong, its been corrected, as far as I know its been behaving as it should for a solid week now. SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum 1f607

Thanks for the help, closing the request for assistance. SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum 1f60e
Kenj
Kenj
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : English

http://bladerunner.americantalk.net

Back to top Go down

Solved Re: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN error when accessing forum

Post by Draxion November 20th 2017, 3:13 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules:  ESF General Rules
Draxion
Draxion
Helper
Helper

Male Posts : 2518
Reputation : 321
Language : English
Location : USA

https://www.talesoftellene.com/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum