The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Only Topic] "Host an image" button not working.

4 posters

Go down

Solved [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by The Lone Ranger Fri May 25, 2018 7:55 pm

Only Topic: 

Please only post in this topic if you are having issues with the host an image button in the text editor.

Technical Details

Forum version : #Invision
Position : Founder
Concerned browser(s) : Mozilla Firefox
Who the problem concerns : Yourself
When the problem appeared : 19:30pm today
Forum link : http://www.tenerifesforumoffun.com

Description of problem

It doesn't work on here either. The message it gives is: "The page isn't directing properly. Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

I have "Accept cookies" enabled.
The Lone Ranger
The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 443
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

View user profile http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by SLGray Fri May 25, 2018 7:57 pm

I can confirm that this does happen in Firefox.


[Only Topic]  "Host an image" button not working. Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50441
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by The Lone Ranger Fri May 25, 2018 8:10 pm

SLGray wrote:I can confirm that this does happen in Firefox.

I've been using Firefox since I built our forum in 2011. It only started going wrong tonight SLGray.
The Lone Ranger
The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 443
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

View user profile http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by The Lone Ranger Fri May 25, 2018 8:19 pm

It's started working again. Please mark as Solved/Complete. Thanks...
The Lone Ranger
The Lone Ranger
Forumember

Male Posts : 443
Reputation : 37
Language : English
Location : Scotland

View user profile http://www.tenerifesforumoffun.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by skouliki Fri May 25, 2018 8:50 pm

i can also confirm that issue is solved
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 12676
Reputation : 1544
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by Hunnyluvs Fri May 25, 2018 9:27 pm



Mine has also started working again. Thanks guys.

But I better let someone else mark this 'solved' since it isn't really my thread.
Hunnyluvs
Hunnyluvs
Forumember

Female Posts : 51
Reputation : 0
Language : english
Location : northeast U.S.

View user profile http://buzzweekly.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] "Host an image" button not working.

Post by SLGray Fri May 25, 2018 9:54 pm

Problem solved & topic archived.
Please read our forum rules:  ESF General Rules


[Only Topic]  "Host an image" button not working. Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 50441
Reputation : 3478
Language : English
Location : United States

View user profile https://forumsclub.com/gc/128-link-directory/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum