SSL still not activated

Go down

In progress SSL still not activated

Post by Telcobridges on December 24th 2018, 2:32 pm

I enabled SSL 7 days ago but SSL status still says Your "SSL certificate is being installed... " - Normally it takes 4 days but we are in 7th day and nothing happened. Please solve this issue asap. The URL is forums.freesbc.com


Telcobridges
Telcobridges
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by skouliki on December 24th 2018, 2:47 pm

hello

are all your forum links and photos changed from HTTP to HTTPS ?
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 5135
Reputation : 829
Language : English,Greek
Location : Greece

http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by Shadow on December 24th 2018, 2:55 pm

Hello @Telcobridges,

We're looking at it.

Regards,
Shadow
Shadow
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 16202
Reputation : 1803
Language : French, English

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by Telcobridges on December 25th 2018, 8:36 am

Any update?
Telcobridges
Telcobridges
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by SLGray on December 25th 2018, 8:41 am

Is your forum link a domain name?  If yes, did you add the SSL certificate after installing the domain name?



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 44834
Reputation : 3163
Language : English
Location : United States

http://fmthemesdesignteam.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by Telcobridges on December 25th 2018, 8:48 am

we have an advanced package and activated domain name and SSL. We did not add any SSL certificate to our forum. Tell me how we can do that from forum admin page?
Telcobridges
Telcobridges
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: SSL still not activated

Post by APE on December 25th 2018, 12:46 pm

we need to know did you add the domain name then add the SSL certificate or was it the other way around ?

The problem is now it's Christmas Holidays our head office is closed right now and we only have a basic staff here on the support team.

the best thing is to hold on until Wednesday or Thursday when out head office can help more.

It has been reported to our tech team and some one will get back to you as soon as they can.



APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 13629
Reputation : 1446
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum