lastpost-avatar problem

Go down

In progress lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 9:10 pm

Hello!

Not sure if i'm posting it in the right place, sorry about it!
I have a problem probably with the default avatar, because it's not showing if there's zero post in the cathegory. If i have at least one, it works perfectly like this but without a post, the default image is disappearing completely like this.

I probably deleted something i shouldn't have but i can't quite figure it out.
you can see the test site here, if you need: https://kissing-back.hungarianforum.com/

Thank you!
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by SLGray on June 20th 2020, 9:16 pm

It will only show the avatar if there is a topic in the forum.  Are you referring to the homepage/index last post column?


lastpost-avatar problem Slgray10
lastpost-avatar problem Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47971
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 9:25 pm

not quite sure to be honest?
it was working just fine once like this - not sure how to call them (could be the index last post column) but those greyish square shaped images supposed to be the avatars of the last poster, and if there was no post, it was this default grey image but now the image is missing completely like i linked on the second picture.
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by SLGray on June 20th 2020, 9:28 pm

Could you let guests see your forum?


lastpost-avatar problem Slgray10
lastpost-avatar problem Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47971
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 9:37 pm

Woops, sorry i forgot i hide all of it!
I hope you can see it now.
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by SLGray on June 20th 2020, 9:40 pm

Is this an avatar?
lastpost-avatar problem Cb532b10


lastpost-avatar problem Slgray10
lastpost-avatar problem Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47971
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 9:51 pm

Yes, it's the avatar of the admin registration.
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by SLGray on June 20th 2020, 9:53 pm

The ones that do not have an avatar are empty.  The default avatar will only appear if someone who does not have an avatar has posted in those sections.

Did you design the theme you are using?


lastpost-avatar problem Slgray10
lastpost-avatar problem Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47971
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 10:03 pm

Yes, we did it, together with my friend.

The ones with no post or topics supposed to look like this previous version i linked before, and we managed to make it work once, as you can see it in the picture, but then we changed the latest topic title and name part in the code and somehow the images disappeared too.
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by SLGray on June 20th 2020, 10:06 pm

Did you look at th previous code and the edited one to see if something is missing?


lastpost-avatar problem Slgray10
lastpost-avatar problem Ssshfm13

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 47971
Reputation : 3373
Language : English
Location : United States

View user profile https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by skouliki on June 20th 2020, 10:08 pm

So if you use the original code before the change you are ok ??

Can you post the code please


skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9102
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 10:20 pm

unfortunatelly we don't have the very first version anymore but we're using this right now

Code:
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
   <tr>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom">
         <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
         <!-- END switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
      </td>
   </tr>
</table>
<!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead --><table class="mushroom" align="center">
   <tr>
          <th colspan="7" align="center"><div class="secshadow" align="center"><div class="secondarytitle">&nbsp;{catrow.tablehead.L_FORUM}&nbsp;</div><br /><div class="secq">ki itt belépsz, törölj lábat! most mostunk fel.</div></div>
          </th>
</tr>
   <!-- END tablehead -->
   <!-- BEGIN forumrow -->
   <tr>
          <td><div class="forum-bg">
            <table>
              <tr>
                <td>
                  <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><span class="forumlink"><a class="forumlink" href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a></span>
                  </h{catrow.forumrow.LEVEL}>
         <div class="forum-q">{catrow.forumrow.TOPICS}&nbsp;témában&nbsp;{catrow.forumrow.POSTS}&nbsp;hozzászólás
                  </div>
              <table>
                <tr>
                  <td><div class="lapo-bg"><div class="lapo-cim"><a title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}"href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a></div><br />
                  <div class="lapo-blabla">{catrow.forumrow.USER_LAST_POST}</div></div></td>
                  <td><!-- BEGIN avatar -->
                    <div class="lavi-bg">
                      <span class="lastpost-avatar">{catrow.forumrow.avatar.LAST_POST_AVATAR}</span>
                    </div>
                    <!-- END avatar --></td>
                  </tr>
              </table>
              <td><div class="forum-desc">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</div></td>
             
              </td>
              </tr>
            </table>
              </div></td>
                </tr>
   <!-- END forumrow -->
<!-- BEGIN tablefoot -->
</table><img src="{SPACER}" alt="" height="5" width="1" /><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->


and this was the previous (we renamed some part of the css since this version but other than that i can't see much difference which can cause the problem)

Code:
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
   <tr>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom">
         <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
         <!-- END switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
      </td>
   </tr>
</table>
<!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead --><table class="mushroom" align="center">
<tbody>
<tr>
      <th colspan="7" align="center"><div class="secshadow" align="center"><div class="secondarytitle">&nbsp;{catrow.tablehead.L_FORUM}&nbsp;</div><br /><div class="secq">ki itt belépsz, törölj lábat! most mostunk fel.</div></div></th>
</tr>
   <!-- END tablehead -->
   <!-- BEGIN forumrow -->
<tr>
      <td><div class="forum-bg">
                  <table><tbody><tr><td>
                          <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><span class="forumlink"><a class="forumlink" href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br /></span></h{catrow.forumrow.LEVEL}>
                          <div class="forum-idezet">{catrow.forumrow.TOPICS}&nbsp;témában&nbsp;{catrow.forumrow.POSTS}&nbsp;hozzászólás</div>

                    <table><tbody><tr>
                            <td><div class="last_postbg"><div class="lastpcim"><a href="{catrow.forumrow.ads.LINK}">{catrow.forumrow.ads.TITLE}</a></div><br /><div class="lastpby">{catrow.forumrow.ads.DATE}<br />{catrow.forumrow.ads.LOCATION}</div></div></td>
                            <td><div class="last_avatarbg"><div class="lastpost-avatar">{catrow.forumrow.avatar.LAST_POST_AVATAR}</div></div></td>
                            </tr></tbody></table>

                          </td></tr></tbody></table>
                  <td><table><tbody><tr><td><div class="forum-desc"><div class="desc_leirbg">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</div></div></td></tr></tbody></table>
                  </td>
</tr>

   <!-- END forumrow -->
   <!-- BEGIN tablefoot -->
</tbody></table><img src="{SPACER}" alt="" height="5" width="1" /><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by radicalradish on June 20th 2020, 10:44 pm

Alright, i'm going to give it a try tomorrow, see if i can make it work, maybe restart it.
Thank you for your help!
radicalradish
radicalradish
New Member

Posts : 7
Reputation : 1
Language : english, hungarian

View user profile https://kissing-back.hungarianforum.com

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by APE on June 21st 2020, 12:11 am

Can I ask where is the default avatar saved ?

is it saved on your ACP >> Display Tab >> Avatars >> Avatars management >>
lastpost-avatar problem Captu177

If Yes are they HTTPS URL or HTTP if they are HTTP then you need to rehost them with HTTPS address


lastpost-avatar problem Left1212lastpost-avatar problem Center11lastpost-avatar problem Right112
lastpost-avatar problem Ape_b110
lastpost-avatar problem Ssshfm13
lastpost-avatar problem Ape1010
APE
APE
Administrator
Administrator

Male Posts : 15640
Reputation : 1687
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha

View user profile http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: lastpost-avatar problem

Post by skouliki on June 21st 2020, 9:42 am

the second code has a body element added
so you have not only changed the elements due to version but as i see from line 13 to line 34 approximately the code is different

note ..please don't double post, your posts need to be separated by 24 hours before bumping
you can use the edit button, instead
skouliki
skouliki
Manager
Manager

Female Posts : 9102
Reputation : 1188
Language : English,Greek
Location : Greece

View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum