The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HTML doesnt work at all

2 posters

Go down

HTML doesnt work at all Empty HTML doesnt work at all

Post by cragglemiester June 24th 2008, 2:39 pm

Hi there,
I have enabled HTML and have selected to show html link within my profile however whenever a html link is inserted into a message it does not work,
How do i overcome this?
thanks in advance
avatar
cragglemiester
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

HTML doesnt work at all Empty Re: HTML doesnt work at all

Post by Nazar June 24th 2008, 2:46 pm

Did you make a customized profile and then try to put in html code?
Nazar
Nazar
Active Poster

Male Posts : 1315
Reputation : 27
Language : Nazorian
Location : wut

View user profile

Back to top Go down

HTML doesnt work at all Empty Re: HTML doesnt work at all

Post by cragglemiester June 24th 2008, 3:03 pm

its literally posting a link in one of his messages - we have tried customising the profile but still no joy.
avatar
cragglemiester
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

HTML doesnt work at all Empty Re: HTML doesnt work at all

Post by Nazar June 24th 2008, 3:06 pm

I know what the problem is, you cannot see the results with your own profile, but other users can see it. On my forum i made an "about me" and "who i would like to meat" but when you fill in your profile, you will only be able to see the part where you can edit it.

Nazar
Nazar
Nazar
Active Poster

Male Posts : 1315
Reputation : 27
Language : Nazorian
Location : wut

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum