The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Register Problem

5 posters

Go down

Solved Register Problem

Post by KingLuffy93 July 25th 2008, 12:47 am

My friend tried to register, and told me it said "Administrators have forbidden anyone to join."
Then I logged out and clicked register, and it was true.
I tried fixing it, but even when I thought I had it fixed, it was still doing it.
I don't know what's wrong...


Last edited by KingLuffy93 on July 25th 2008, 11:18 pm; edited 1 time in total
avatar
KingLuffy93
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

View user profile http://www.wrpg.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Register Problem

Post by CoboltBlade July 25th 2008, 1:31 am

Hmm... PM me your site URL... and also take a screen shot of you Admin Control Panel go to Users & Groups click on Users Option and take a screen shot then go to www.imageshack.us host it and copy direct link its the last link on bottom then go back here and post it as following

Register Problem The link you got

I will see if i could resolve it...
CoboltBlade
CoboltBlade
Forumember

Posts : 39
Reputation : 0
Language : English
Location : Main Up-Link

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Register Problem

Post by paint July 25th 2008, 1:46 am

Did you put your site under construction, or prevent members from registering?
paint
paint
Forumember

Male Posts : 686
Reputation : 3
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Register Problem

Post by zakir321 July 25th 2008, 2:12 pm

paint wrote:Did you put your site under construction, or prevent members from registering?

This options can be found in:

- Users & Groups >> Users Options >> Allow new members
- General >> Configuration >> Forum on holiday
avatar
zakir321
New Member

Posts : 0
Reputation : 2
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Register Problem

Post by VFKFAdministrator_Aaron September 27th 2008, 5:17 am

paint wrote:Did you put your site under construction, or prevent members from registering?

I am having the same problem. I put mine under construction on accident. Do you know if anything could have happened?
avatar
VFKFAdministrator_Aaron
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum