The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Favicon Not Working !!

+4
Gunhack X
outlaw16151
yukisnowflake
sumi_7
8 posters

Go down

Favicon Not Working !! Empty Favicon Not Working !!

Post by sumi_7 September 28th 2008, 8:35 am

Pls help my websites favicon is not working. Can anyone solve this problem.I tried that method in which you have to select your favicon in the general-forumconfig. Crying or Very sad
avatar
sumi_7
New Member

Male Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

http://mugglenet.darkbb.com

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by yukisnowflake September 28th 2008, 8:39 am

what is favicon?
yukisnowflake
yukisnowflake
Forumember

Posts : 98
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by sumi_7 September 28th 2008, 4:58 pm

It is a small picture that comes in the internet explorer when we visit the site
avatar
sumi_7
New Member

Male Posts : 9
Reputation : 0
Language : English

http://mugglenet.darkbb.com

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by outlaw16151 October 1st 2008, 1:42 am

same here, i have another favicon, but i dont see it, still shows the default
outlaw16151
outlaw16151
Forumember

Male Posts : 53
Reputation : 0
Language : english
Location : Sheakleyville Pa

http://outlaw16151.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by Gunhack X October 1st 2008, 3:34 am

outlaw16151 wrote:same here, i have another favicon, but i dont see it, still shows the default

Try erasing all your temp files of Internet Explorer.
Gunhack X
Gunhack X
Forumember

Male Posts : 479
Reputation : 14
Language : English, Español
Location : USA

http://windows.topgoo.net

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by outlaw16151 October 1st 2008, 3:52 am

hey edward i just did that, would you visit my site and see if you see the yoshi favicon on your browser?

http://outlaw16151.forumotion.com/index.htm

thanks pal
outlaw16151
outlaw16151
Forumember

Male Posts : 53
Reputation : 0
Language : english
Location : Sheakleyville Pa

http://outlaw16151.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by outlaw16151 October 1st 2008, 10:32 pm

i did what Edward told me, but i still see the default favicon
outlaw16151
outlaw16151
Forumember

Male Posts : 53
Reputation : 0
Language : english
Location : Sheakleyville Pa

http://outlaw16151.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by zakir321 October 3rd 2008, 4:10 pm

Can you post a link to that favicon? Probably the file itself is corrupted.
avatar
zakir321
New Member

Posts : 0
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by Birgitte October 4th 2008, 1:16 am

Sunny_D wrote:Can you post a link to that favicon? Probably the file itself is corrupted.

The favicon is not working on my forums, I have 3 diffrent forums and 3 diffrent favicon...
https://illiweb.com/fa/favicon/smiley.ico
https://illiweb.com/fa/favicon/talk.ico
https://illiweb.com/fa/favicon/write.ico
Birgitte
Birgitte
Forumember

Female Posts : 68
Reputation : 0
Language : danish - english
Location : Denmark

http://truetrust.forum-2007.com

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by Guest October 4th 2008, 1:24 am

Mine don't work either, even the default ones.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by yoshiboy294 October 4th 2008, 1:37 am

edward90 wrote:
outlaw16151 wrote:same here, i have another favicon, but i dont see it, still shows the default

Try erasing all your temp files of Internet Explorer.
If you use IE, I don't think it works. I used mozzila, and mine is fine. http://lozforumz.forumotion.net/forum.htm. the triforce is fine. Just give me the link to your forum and your image URL.I'll fix it.
yoshiboy294
yoshiboy294
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 0
Language : English
Location : In the virtual world, programming with forumotion/GameMaker. MAPLESTORY FTW~~

http://gmalliance.forumclan.net/general-chat-f5/

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by outlaw16151 October 7th 2008, 1:30 am

my girlfriend can see it on her pc, but i still cant see it, even after i deleting
temp files in internet explorer
outlaw16151
outlaw16151
Forumember

Male Posts : 53
Reputation : 0
Language : english
Location : Sheakleyville Pa

http://outlaw16151.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Favicon Not Working !! Empty Re: Favicon Not Working !!

Post by josepman October 8th 2008, 2:10 am

outlaw16151 wrote:my girlfriend can see it on her pc, but i still cant see it, even after i deleting
temp files in internet explorer

then that is because you need Mozila firefox. It is a free thing to download. I personaly do not like internet explorer so change it and you should be good.
avatar
josepman
New Member

Posts : 1
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum