The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Google Webmaster Tools

+15
cody0120
TSSplitter
degla
akashic
pizza
dogman
GhettoLife
Armstrong
S U IVI O
ImProviser
zinex
Lindsay1973
mbdm
astrodene
MidnightBlue
19 posters

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Google Webmaster Tools

Post by MidnightBlue October 24th 2008, 9:00 pm

First topic message reminder :

This ties in with the admin panel and seems like the most logical place to put it:-

I've been trying to follow this for a fair few days. I've been to Display -> Homepage -> Generalities and put the meta tag in almost every box and tried to verify the site but google keeps saying that it can't find the meta tag.

Any help would be appreciated. (:
avatar
MidnightBlue
New Member

Posts : 3
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down


Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 8th 2009, 7:14 pm

Ok im having the same problem if someone who got code working could post a screen shot would help a lot as i done all what this topic says and still getting NOT VERIFIED........ Any help PLEASE

Thank you in Advanced.

Ok nvm You've successfully verified http://www.timesplittersglobal.ephpbb.com/.

lol heres what i did.

Admin / Display / Generalities add meta tag

"name" attribute : verify-v1
"content" attribute : ZacagtOJcKh+bCFRtS1mdfLSDmY7W2C3zgcmz0h3v8A=

Click add then i went to google as i had it open in another window clicked verify and it is now done.

TS Splitter

( hope this helps )
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by akashic March 8th 2009, 9:23 pm

Thats exactly what I am doing and its still NOT verified ..... really frustrating


What am I doing wrong ???


Google Webmaster Tools - Page 2 Metatags
akashic
akashic
Forumember

Female Posts : 709
Reputation : 35
Language : english
Location : Portsmouth

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 8th 2009, 11:29 pm

Have you deleted all META TAGS from your forum that is what stopped mine you MUST delete all tags before you add that one.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by akashic March 9th 2009, 5:05 pm

Hi TSSplitter

I have no other meta tags on my forum.
akashic
akashic
Forumember

Female Posts : 709
Reputation : 35
Language : english
Location : Portsmouth

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by akashic March 10th 2009, 11:19 am

Bump
akashic
akashic
Forumember

Female Posts : 709
Reputation : 35
Language : english
Location : Portsmouth

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 10th 2009, 9:42 pm

akashic wrote:Thats exactly what I am doing and its still NOT verified ..... really frustrating


What am I doing wrong ???


Google Webmaster Tools - Page 2 Metatags

Make sure you delete this one then start over with the meta tag code and follow my post i had the same problem i been working on it for weeks then saw this topic which i already relised i was in the right place on forum just was imputing it wrong.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by cody0120 March 10th 2009, 10:18 pm

This is just a thought but maybe it has to do with the number of people you have on your forum. I only have 3 people and i did everything i made one deleted it made a new and then hit verify did not work.

or when you do it do yyou have to make a new window then click verify?
cody0120
cody0120
Forumember

Male Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

View user profile http://naturalsporting.naturalforum.net

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 10th 2009, 10:28 pm

well i have 42 members on my forum and it took something like 40 atempts lol but maybe you could be right but then like i said i was putting it in wrong so it was my own fault till i saw this topic saw how then it worked.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by cody0120 March 10th 2009, 10:56 pm

so do you have to open a new internet? like another IE?
cody0120
cody0120
Forumember

Male Posts : 191
Reputation : 0
Language : English

View user profile http://naturalsporting.naturalforum.net

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by akashic March 11th 2009, 11:54 am

I don't think it has anything to do with with member numbers - I have 181 members. I have deleted the meta tags, re added them. I have deleted the forum cookies and tried again. I have done everything I can think of.

EDIT; The error code I am getting is 'We couldn't find the verification meta tag.' I am putting the code in the right place, as you can see in my screenshot above.
Does this help anyone to help me ?
akashic
akashic
Forumember

Female Posts : 709
Reputation : 35
Language : english
Location : Portsmouth

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 13th 2009, 1:59 am

not really as you putting tag in right place and i had two windows open one on the forum in admin panel and the second one on google webmaster tools but i suppose you could try that.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 13th 2009, 2:00 am

i been though the painfull process so i know how you feel scratch
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 21st 2009, 12:46 am

Hi akashic

Had any luck with the meta tags yet......

TS Splitter
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by dark_one March 21st 2009, 2:02 am

same problem to me too..pls answer somebody
dark_one
dark_one
Forumember

Male Posts : 193
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 23rd 2009, 8:58 pm

Admin / Display / Generalities add meta tag

"name" attribute : verify-v1
"content" attribute : ZacagtOJcKh+bCFRtS1mdfLSDmY7W2C3zgcmz0h3v8A=

Click add then i went to google as i had it open in another window clicked verify and it is now done.

TS Splitter

( hope this helps )
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by akashic March 23rd 2009, 9:51 pm

Hi TS

No mate, still not working Rolling Eyes
akashic
akashic
Forumember

Female Posts : 709
Reputation : 35
Language : english
Location : Portsmouth

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter March 25th 2009, 2:45 am

Hey have you got a link to forum.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by sherly_hello June 12th 2009, 8:29 am

Hey guys

To start with While i added my URL to Google it gave me an option whether i wanted Google to crawl my url. I said yes after which on page a message came saying can you view your site below if yes then Google can crawl if not then google cannot. I was able to see my site below that message. here i think was the first step. please everyone confirm that you did see your sites after the message.

second step Ask google to verify the site for which the meta tag comes in. I did exactly the same as discussed in this forum & i received a message

Congratulations you are the verified owner of the site....

But it gave me a crawling error saying no data found. how is that possible

http://work-from-home.forumotion.com

Can anyone please help
avatar
sherly_hello
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter June 12th 2009, 8:15 pm

Go here and verify the meta tag looks like this.

Admin / Display / Generalities add meta tag

"name" attribute : verify-v1
"content" attribute : ZacagtOJcKh+bCFRtS1mdfLSDmY7W2C3zgcmz0h3v8A=

Click add then i went to google as i had it open in another window clicked verify and it is now done.

TS Splitter

( hope this helps )
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter June 12th 2009, 8:18 pm

And it should work it worked after a couple of trys and can get very frustrating......... and it should crawl it no problem.
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by Joord August 2nd 2009, 10:52 pm

Still doesn't help . when near the Referencing : metatags I only see Site description and Keywords for your site
Words must be separated by a comma.
I dunno how to get to the part where its says
"name" attribute and Content attribute

also when i click the = in Additional tags i go to Search a directory category Help me pleas
avatar
Joord
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by Walshy95 August 2nd 2009, 11:31 pm

I don't understand what you are trying to do...

What's a meta tag, and what are you trying to do? I might be able to help you in a positive way imo.
Walshy95
Walshy95
Active Poster

Male Posts : 1308
Reputation : 6
Language : English
Location : UK, Liverpool

View user profile

Back to top Go down

Google Webmaster Tools - Page 2 Empty Re: Google Webmaster Tools

Post by TSSplitter September 1st 2009, 2:34 am

Admin / Display / Generalities add meta tag

"name" attribute : verify-v1
"content" attribute : ZacagtOJcKh+bCFRtS1mdfLSDmY7W2C3zgcmz0h3v8A=

Click add then i went to google as i had it open in another window clicked verify and it is now done.

TS Splitter

( hope this helps )
TSSplitter
avatar
TSSplitter
New Member

Posts : 17
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum