CSS help

Go down

CSS help Empty CSS help

Post by Connected on July 14th 2009, 6:03 pm

I've encoded my own css into this page: http://connectedthebook.forumotion.com/index.htm
However, I've added another navigation bar that tests fine on another hosted site ( http://christakis.med.harvard.edu/connected/forum/forum.html ), but for some reason doesn't come up in forumotion. Any suggestions?

As an aside, I'd also be curious to know if I can just host it on another site and change the links to cross over with the forumotion php servers and all of that. Thanks!
avatar
Connected
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

CSS help Empty Re: CSS help

Post by Mehtevas on July 14th 2009, 6:05 pm

As an aside, I'd also be curious to know if I can just host it on another site and change the links to cross over with the forumotion php servers and all of that. Thanks

I believe that requires Database entrance which we do not have, and wont have.
Mehtevas
Mehtevas
Hyperactive

Male Posts : 2114
Reputation : 14
Language : Currently, I am receiving support requests by P.M. Support requests, which can, and should, be done in the support section.
Location : Oregon, USA

View user profile

Back to top Go down

CSS help Empty Re: CSS help

Post by Jalokim on July 14th 2009, 7:49 pm

wow ...

how the heck this you code this?
its almost as if a forumotion forum is embedded in a new frame... with a seperate nav bar and everything is changed but made to look like forumotion.

in any case
if you want more nav bars placehold made a great tutorial about it.
just check the tips and tricks list
Jalokim
Jalokim
Energetic

Male Posts : 6113
Reputation : 223
Language : English,Polish,CSS,HTML
Location : Poland

View user profile

Back to top Go down

CSS help Empty almost there

Post by Connected on July 22nd 2009, 10:52 pm

How do I disable the default header and footer that forumotion provides - i'm using my own and right now I'm seeing double in my preview screen: http://connectedthebook.forumotion.com/page_html.forum?mode=preview.

to boot, i'm not seeing my own headers and footers when i actually go to the site even though I've saved my settings. any ideas?
avatar
Connected
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum