Tables return blank page

Go down

Tables return blank page Empty Tables return blank page

Post by MadMad on July 18th 2009, 2:21 pm

Since 2 days I am unable to post tables in a new message on my invision forum and messages with existing tables can be seen but not changed.

Posting tables, even small 2x2 tables, always result in a blank page.

Neither can I allow users to use signatures through the ACP: saving those setting result in a blank page.
And using advanced permissions for a forum to allow only one specific usergroup, also results in a blank page.
avatar
MadMad
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English, Dutch, French

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by Sanket on July 18th 2009, 7:07 pm

What code are you using. The link to where you are posting the code.
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2829
Language : English
Location : Mumbai

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by MadMad on July 18th 2009, 7:23 pm

The standard table code generated by the interface.

Stuff like
Code:

[table border="1"]
[tr]
[td] -[/td][td] -[/td][td] -[/td][td] -[/td]
[/tr]
[/table]

Problematic forum is http://sweet.secretsstories.net
avatar
MadMad
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English, Dutch, French

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by Sanket on July 18th 2009, 7:33 pm

Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2829
Language : English
Location : Mumbai

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by MadMad on July 18th 2009, 7:35 pm

Try a bigger table like a 5 x 3 or so
avatar
MadMad
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English, Dutch, French

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by MadMad on July 18th 2009, 7:38 pm

I just posted a 5 x 5 table and the forum "hangs" again....

Code:
[table border="1"]
[tr]
[td] 1[/td][td] 2[/td][td] 3[/td][td]4[/td][td] 5[/td]
[/tr][tr]
[td] 1[/td][td] 2[/td][td] 3[/td][td]4[/td][td] 5[/td]
[/tr][tr]
[td] 1[/td][td] 2[/td][td] 3[/td][td]4[/td][td] 5[/td]
[/tr][tr]
[td] 1[/td][td] 2[/td][td] 3[/td][td]4[/td][td] 5[/td]
[/tr][tr]
[td] 1[/td][td] 2[/td][td] 3[/td][td]4[/td][td] 5[/td]
[/tr]
[/table]

Edit: strange: you do it and it's fine, when I post a table the page just becomes blank after 2 minutes and the only thing I see is
http://sweet.secretsstories.net/posting.forum with nothing else.
I appreciate your help!

Edit 2: I just tested it on a phpBB forum I also help administer here, and I don't have that problem there. It's only on the invision board...

Edit 3: Still problem with large tables as in
http://sweet.secretsstories.net/general-sweet-stuff-f1/monster-meat-count-t17.htm
Solved it by referring to google docs - sorry guys but I see no other way to solve this.

FYI: problem is partially browser related: with Internet Explorer one can post small to half size tables. Big tables still impossible with both browsers: still blank pages, problem confirmed by 4 different users.
Good luck solving this one - I give up.... Thanks for the help!


Last edited by MadMad on July 18th 2009, 10:04 pm; edited 4 times in total
avatar
MadMad
New Member

Posts : 11
Reputation : 0
Language : English, Dutch, French

Back to top Go down

Tables return blank page Empty Re: Tables return blank page

Post by Sanket on July 18th 2009, 7:42 pm

Works cool, check the same thread.

May I remind you that double/triple posting isn't tolerated unless separated by 24 hours (Use the edit button) Wink
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2829
Language : English
Location : Mumbai

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum