[Only-topic] Forum URL not responding

Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty [Only-topic] Forum URL not responding

Post by rmissey on July 10th 2006, 11:44 pm

http://obsidianorder.heavenforum.org/ times out when users attempt to access the forum.

[EDIT Katt] The topic is now [Sticky] Wink
avatar
rmissey
New Member

Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by Cornelia on July 11th 2006, 12:38 am

Hello.

I just looked on the French side. Other admins have the same problem. One of Editboard's server is down. Because it's already late in France (37 past midnight), the technicians will take care of the repairs tomorrow morning.

http://forum.forumactif.com/ftopic94254-0-asc-60.htm
Cornelia
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 172
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by thingy on July 11th 2006, 12:43 pm

Thankyou. Still not working but at least there is hope.
avatar
thingy
New Member

Posts : 23
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by thingy on July 11th 2006, 2:35 pm

Still not working, any news ?
avatar
thingy
New Member

Posts : 23
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by rmissey on July 11th 2006, 6:43 pm

ObsidianOrder is working again, thank you Smile
avatar
rmissey
New Member

Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by thingy on July 11th 2006, 8:52 pm

The forum is up on screen now, but no one can log in. We get the message "No input file supplied"
avatar
thingy
New Member

Posts : 23
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by thingy on July 11th 2006, 9:10 pm

Any news ?
avatar
thingy
New Member

Posts : 23
Reputation : 0

Back to top Go down

[Only-topic] Forum URL not responding Empty Re: [Only-topic] Forum URL not responding

Post by Cornelia on July 13th 2006, 12:03 am

Sorry to be late, but I didn't have more info than you.

The problem is now solved, Levi (another technician) told us in the only-topic on the French board : http://forum.forumactif.com/viewtopic.forum?t=94254&postdays=0&postorder=asc&start=330
Cornelia
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 172
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum