The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

script editor problems

3 posters

Go down

script editor problems Empty script editor problems

Post by wendy July 2nd 2007, 6:11 am

im still having problems with the script editor, i retrieved my password but now i cant get past the first page. when i select create a script, it says i already have one, so i tried to edit it by adding my forum addy and password and then it comes up that the addy doesnt exist.
im trying to get in and put a texture on my site , can anyone tell me what im doing wrong plz. when i first tried the script editor i added a background picture from my pc but didnt like the way it looked so i deleted it, has this got anything to do with it ?
thanks in advance guys xxx
wendy
wendy
Forumember

Female Posts : 71
Reputation : 0
Language : english

View user profile http://its-all-about-you.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

script editor problems Empty Re: script editor problems

Post by Cornelia July 2nd 2007, 8:25 am

Hello.

When you tried to edit it, have you checked what I circled with purple ?

script editor problems Edit-s10
Cornelia
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 172
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

View user profile http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

script editor problems Empty Re: script editor problems

Post by wendy July 2nd 2007, 9:59 am

hi katt,
yes i selected to edit script and have tried again just now but it just keeps saying that my forum addy doesnt exist, any idea what i can do ?
xxx
wendy
wendy
Forumember

Female Posts : 71
Reputation : 0
Language : english

View user profile http://its-all-about-you.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

script editor problems Empty Re: script editor problems

Post by Eximma July 2nd 2007, 10:32 am

Hello.

What do you in "script name" ?

You must put the address of your board without the http://, www. and /index.forum Wink
Eximma
Eximma
Active Poster

Male Posts : 1358
Reputation : 36
Language : French, English, learning japanese [gave up with german :'(]
Location : France

View user profile https://help.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum