Something went wrong a while back

Go down

Solved Something went wrong a while back

Post by otto07 on October 3rd 2009, 3:11 am

Well my site started to trip a while ago all i get is this

http://www.lmkletmekill.com/

can you guys please help thnx.
avatar
otto07
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by SLGray on October 3rd 2009, 4:52 am

When I press the link, I get a blank page with this word, Anonymous , at the top left corner.


Something went wrong a while back Slgray10

When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.
SLGray
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 45667
Reputation : 3219
Language : English
Location : United States

https://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by otto07 on October 4th 2009, 12:31 am

exactly lol my site just disaperared one day

but if you go here

http://www.lmkletmekill.com/login.forum

it gives you the login page. wierd
avatar
otto07
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by Mio-chan on October 4th 2009, 2:16 am

someone clearly (maybe another admin) edited your forum. Go to http://www.lmkletmekill.com/admin to try and find out the problem.
Mio-chan
Mio-chan
Forumember

Male Posts : 284
Reputation : 17
Language : English, Portuguese | CSS3, HTML and learning C++
Location : Rhode Island, United States of America

http://www.theolympiansclan.com

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by MrMario on October 4th 2009, 2:31 am

Use the Founder utilities to restore your forum. https://www.forumotion.com/en/utils/
MrMario
MrMario
Helper
Helper

Male Posts : 22186
Reputation : 1838
Language : test

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by otto07 on October 4th 2009, 3:02 am

thanks for the help atleast i got it up with no forums
avatar
otto07
New Member

Posts : 5
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Something went wrong a while back

Post by RoNo on October 4th 2009, 4:17 am


Since the issue has been corrected, this topic is closed.

Something went wrong a while back Locked1Something went wrong a while back Lock2
RoNo
RoNo
RoNo
Active Poster

Male Posts : 1270
Reputation : 135
Language : English
Location : Laguna Beach, California

http://bf2mercenaries.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum