The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

youtube script problems

2 posters

Go down

youtube script problems Empty youtube script problems

Post by Kabbalien January 29th 2010, 12:38 pm

Hello.
I have been looking here in the forum and I read many problems with , how to post a video but I think my problem is a different one.

When I want to post a video from youtube, I make (preview) and I see the video but when I post the message the video is gone.

I notice this:
When I put the mousse on top of any symbol on the post board, I get this:
(exp)
Insert image: youtube script problems Image_url (alt+p)
Font size: [size=x-small]small text[/size]
Text font : text
all working fine.

When I put the mousse on top of the video (youtube) or the Flash video
nothing show.

I have post videos before and this have been working fine but now stop to work.

Any ideas ?

(UPDATE)

The only way this is working is if I put the (youtube) video address in the (flash) and next put the same (youtube) address in youtube video box.
Looks like they just work together !??

Help will be appreciated.
Regards


Last edited by Kabbalien on January 29th 2010, 12:44 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Update information)
Kabbalien
Kabbalien
Forumember

Male Posts : 179
Reputation : 5
Language : English / Portugues / Brazilian / Spanish
Location : UK

View user profile http://trancemoon.forumotion.com

Back to top Go down

youtube script problems Empty Re: youtube script problems

Post by Kabbalien February 1st 2010, 5:26 pm

I have to use the youtube video direct link into the (flash button) and NEXT put the same link into the (youtube button) for the video to show.

is working but not as it should be.
Help please.
Kabbalien
Kabbalien
Forumember

Male Posts : 179
Reputation : 5
Language : English / Portugues / Brazilian / Spanish
Location : UK

View user profile http://trancemoon.forumotion.com

Back to top Go down

youtube script problems Empty Re: youtube script problems

Post by Sanket February 1st 2010, 5:35 pm

Mmm. i am confused as to what really happens. You are saying youtube videos do not appear on your forum?
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

youtube script problems Empty Re: youtube script problems

Post by Kabbalien February 1st 2010, 7:08 pm

yes.
If I put the direct link for the video in (video button) the video show in preview but not after post.
If I put the link to the video in (flash button) and next in (video button) then the video show after post.
Kabbalien
Kabbalien
Forumember

Male Posts : 179
Reputation : 5
Language : English / Portugues / Brazilian / Spanish
Location : UK

View user profile http://trancemoon.forumotion.com

Back to top Go down

youtube script problems Empty Re: youtube script problems

Post by Sanket February 1st 2010, 7:13 pm

did you try the normal tags?
Code:
[youtube][/youtube]

can i get a example of what code do you add?
Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

youtube script problems Empty Re: youtube script problems

Post by Kabbalien February 2nd 2010, 11:56 am

Hello Sanket.
Problem solved now.
Please garbage this post.
Thank you
Kabbalien
Kabbalien
Forumember

Male Posts : 179
Reputation : 5
Language : English / Portugues / Brazilian / Spanish
Location : UK

View user profile http://trancemoon.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum