New member not appearing, yet profile showing them as Admin!

Go down

New member not appearing, yet profile showing them as Admin!

Post by Isabel_Kitty on September 4th 2006, 1:50 am

I received an e-mail saying a member called "crazymomma9" signed up. Their profile shows them as an admin, if I attemp to ban them it says cannot ban admin. Yet they aren't in the member list, or any of my admin lists such as permissions! It's bothering me, did someone hack into my board?!?

Isabel_Kitty
Forumember

Female Posts : 131
Reputation : 8
Language : English
Location : Ont. Canada

http://mommahaven.goodforum.net

Back to top Go down

Re: New member not appearing, yet profile showing them as Admin!

Post by Cornelia on September 4th 2006, 2:36 am

Hello.

Inactive users can only be seen in Admin Panel > User Admin > Inactive users. There you can select the members you want to activate.

This measure has been taken because we had many abusive registrations by spambots who put their porn or medicine links in their profiles (we had more than 120 of them on this board...)
avatar
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 171
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

Re: New member not appearing, yet profile showing them as Admin!

Post by Isabel_Kitty on September 4th 2006, 7:16 am

I have no idea what is going on. I found them, and activated them. But they still weren't showing up then I followed the link I got in my e-mail when they joined

http://mommahaven.goodforum.net/profile.forum?mode=viewprofile&status=unregistered&u=crazymomma9

and now it says they don't exsist at all.

Isabel_Kitty
Forumember

Female Posts : 131
Reputation : 8
Language : English
Location : Ont. Canada

http://mommahaven.goodforum.net

Back to top Go down

Re: New member not appearing, yet profile showing them as Admin!

Post by UltIntLang on October 16th 2006, 5:15 pm

I had the exact same thing happen as Isabel_Kitty, except the member's name is MyxaVzope. They aren't in the Member List, and they have the colour of Admin. My forum only has 5 members but I've never needed to 'activate' any before.

What should I do, then? Just check the profile before activating? PM them to see if they're real? Ban them?
confused

UltIntLang
New Member

Male Posts : 1
Reputation : 0
Language : English
Location : UK

http://ultintlang.conceptbb.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum