The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

forum appearance problems with Google Chrome in the last update

2 posters

Go down

Solved forum appearance problems with Google Chrome in the last update

Post by wildsurfer November 30th 2010, 2:27 pm

Forum appearance is giving problems with Google Chrome in the last update. It was working fine until 1-2 hours ago.
Here a screenshot that shows the differences between how is currently shown in IE and Chrome:
forum appearance problems with Google Chrome in the last update Chromeforum

http://forum.radiators-champ.com/

I'm using Invision board.

Thanks for your help
avatar
wildsurfer
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : Italian

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: forum appearance problems with Google Chrome in the last update

Post by wildsurfer December 2nd 2010, 8:20 am

solved automatically after few hours.
avatar
wildsurfer
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : Italian

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: forum appearance problems with Google Chrome in the last update

Post by Sanket December 2nd 2010, 6:59 pm

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.
forum appearance problems with Google Chrome in the last update 2j4t5a8

Sanket Smile

Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum