Post a new topic menue

Go down

Post a new topic menue

Post by kam on September 7th 2006, 4:59 pm

hello
when you writing a message the post new topic menue came a more advanced form which gives you a new window to post image and it came back to the old one same like this one as iam writing
how can we keep the new one
thank u

kam
Forumember

Male Posts : 96
Reputation : 0
Location : australia

Back to top Go down

Re: Post a new topic menue

Post by Cornelia on September 7th 2006, 6:15 pm

Hello.

I'm not sure to understand well... Are you talking about the What You See Is What You Get mode ?
avatar
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 171
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

Re: Post a new topic menue

Post by kam on September 7th 2006, 8:15 pm

yes a new one and when you want to add image it opens a small window where you paste the link

kam
Forumember

Male Posts : 96
Reputation : 0
Location : australia

Back to top Go down

Re: Post a new topic menue

Post by kam on September 7th 2006, 8:21 pm

when you activate wysiwyg from cp
and ok it does not activate

kam
Forumember

Male Posts : 96
Reputation : 0
Location : australia

Back to top Go down

Re: Post a new topic menue

Post by kam on September 9th 2006, 11:53 am

any Moderator or member to respond to my 2 messages thank you

kam
Forumember

Male Posts : 96
Reputation : 0
Location : australia

Back to top Go down

Re: Post a new topic menue

Post by Cornelia on September 9th 2006, 8:11 pm

avatar
Cornelia
Hyperactive

Female Posts : 4763
Reputation : 171
Language : I'M NOT A TECHIE OR A MOD, SO QUIT SENDING ME PMS FOR TECHIE STUFF OR LOST PASSWORDS !!!
Location : Absent on weekends until camping season ends

http://ishimaru-design.servhome.org

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum