The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Error submitting widget / html page

3 posters

Go down

Solved Error submitting widget / html page

Post by jmason January 5th 2011, 12:28 am

For the last 5 days when I submit changes to portal widgets and html pages I get an error:

ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://commonsense.forum.st/admin/index.forum?

The following error was encountered:

* Zero Sized Reply

Squid did not receive any data for this request.
Generated Tue, 04 Jan 2011 23:19:28 GMT by pcl-iwfcache02.plus.net (squid)
avatar
jmason
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Error submitting widget / html page

Post by Darren1 January 5th 2011, 12:50 am

Hi,

Indeed this is an odd error by Squid.....

Could we get a screenshot of this please?
Darren1
Darren1
Helper
Helper

Male Posts : 11853
Reputation : 566
Language : English

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Error submitting widget / html page

Post by jmason January 5th 2011, 9:35 pm

Thank you for your help, the fault seems to have corrected itself now, and I have successfully updated my widget. There seems no point posting a screendump, however my original post is a copy/paste of the error I was getting.
Thanks
JM
avatar
jmason
New Member

Posts : 2
Reputation : 0
Language : english

View user profile

Back to top Go down

Solved Re: Error submitting widget / html page

Post by Sanket January 6th 2011, 5:51 am

Since this thread appears to be solved, I will lock this thread and mark it as solved.
Error submitting widget / html page 2j4t5a8

Sanket Smile

Sanket
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2830
Language : English
Location : Mumbai

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum