Servimng Images Not Displaying

Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Servimng Images Not Displaying

Post by Guest on November 26th 2007, 1:29 pm

My forum icons and pictures are not showing on my forum some are and some are not. I looked on servimg and they are not displaying in there either. Can you tell me if there is a problem with servimg server this morning. Thank you Maggie
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Shadow on November 26th 2007, 2:10 pm

Could you point out which ones aren't working?

I've just looked and I can't seem to see what's wrong Confused
Shadow
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 16209
Reputation : 1821
Language : French, English

View user profile

Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Shadow on November 26th 2007, 3:23 pm

This seems to be a tech issue, I will refer it to them Wink
Shadow
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 16209
Reputation : 1821
Language : French, English

View user profile

Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Guest on November 26th 2007, 4:49 pm

The pictures are displaying on and off at the moment. Thanks Maggie
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Guest on November 26th 2007, 4:49 pm

The pictures are displaying on and off at the moment. Thanks Maggie
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Bad Wolf on November 26th 2007, 5:07 pm

@Typlo wrote:Could you point out which ones aren't working?

I've just looked and I can't seem to see what's wrong Confused

I am having a similar problem. my topic reply buttons are not appearing in FireFox (seem ok with IE)
**edit**
i have hosted them off servimg, and their showing no problem ~oO
Bad Wolf
Bad Wolf
Forumember

Female Posts : 287
Reputation : 20
Language : English
Location : The Evil Empire

View user profile http://darkfx.darkbb.com

Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Guest on November 26th 2007, 7:29 pm

I have recently changed my forum email address and the one I have with my servimg account is my old address. I can't change my email address on here in my profile either. I wondered if it had anything to do with this problem having an email address that is not linked to my forum email. Thank you Maggie
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Guest on November 26th 2007, 8:33 pm

You are not alone all of my site logo's are erratic Thumb down
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by chouzouris on November 26th 2007, 9:01 pm

Same problem here with my images!!!
chouzouris
chouzouris
Forumember

Female Posts : 161
Reputation : 0
Language : ENGLISH
Location : Greece

View user profile http://www.gatospito.com

Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Koste on November 26th 2007, 10:06 pm

I have the sam problem, maybe server is down, i hope it will be back as soon as possible.
Koste
Koste
Forumember

Male Posts : 83
Reputation : 10
Language : Macedonian

View user profile

Back to top Go down

Servimng Images Not Displaying Empty Re: Servimng Images Not Displaying

Post by Koste on November 27th 2007, 6:04 pm

What happen with servimg this days ?
Koste
Koste
Forumember

Male Posts : 83
Reputation : 10
Language : Macedonian

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum