The forum of the forums
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CAPTCHA enabled in admin panel, but doesn't appear in reg form!!

2 posters

Go down

CAPTCHA enabled in admin panel, but doesn't appear in reg form!! Empty CAPTCHA enabled in admin panel, but doesn't appear in reg form!!

Post by Ripley May 31st 2011, 9:28 pm

Hi all from Italy.
I'm just a user of a forum where we'd like to implement captcha for user registration, as we had many spamming bots lately.

The admin of my forum has followed this procedure to the letter, but still captcha don't appear at the registration form.
Is there something else, maybe a bit hidden, that needs to be activated??

Thanks.
avatar
Ripley
New Member

Male Posts : 3
Reputation : 0
Language : Italian

View user profile http://orbiteritalia.forumotion.com/

Back to top Go down

CAPTCHA enabled in admin panel, but doesn't appear in reg form!! Empty Re: CAPTCHA enabled in admin panel, but doesn't appear in reg form!!

Post by hoodedwarbler12 May 31st 2011, 10:21 pm

It is automatically added now for all forums. It might work if you remove the custom procedure and use the default. The captcha appears on the SECOND registration input page, where you verify the password.
hoodedwarbler12
hoodedwarbler12
Forumember

Male Posts : 521
Reputation : 117
Language : English, Latin, HTML, JavaScript
Location : Tennessee, USA

View user profile http://www.webkinznation.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum